sakura

Alla inlägg under oktober 2012

Av Malin - 3 oktober 2012 21:33

Ja man kan uttrycka sig så också ;)


Fick sluta lite tidigare idag, en timma så jag var ute i stallet redan vid kvart i 4 =D
Pillan och Miraz stod inne tillsammans medans matvraket Sakura stod ute och käkade. Haha, ovanligt? Nej!


Stängde in dom i boxarna och så gjorde jag ren gången, hämtade vatten och sen kom älskade bäsen in. Bakbenen var lite mer svullna idag faktiskt men det var typ helt borta efter ridturen igen :) Så det är motion och rengörning som gäller nu fram tills det försvinner eller kylan kommer. Bara att gnugga på!


Idag fick jag äntligen prova nya tränset och nya sadeln =D wiiie, tror faktiskt den ligger jävligt bra på henne. Det kändes riktigt bra och den låg dessutom stilla.

Sanne sa också att den ligger som den ska och att det såg bra ut så nu ska jag rida lite mer i den sen får vi se hur det känns. Sadlar formar sig ju lite mer efter användning, specielt nya stalar som kan vara lite stela.


Fick låna upp två gjordar också, en i stl 120 och en i stl 130, 120 provade jag aldrig för jag misstänkte att den skulle bli för liten och nog hade jag rätt där ;)
130cm passade bra, gick och spänna precis om man hade den på 2:a hålet på ena sidan. Sen töjdes den ut lite mer såklart så jag kunde spänna till bättre.


Så jag ska beställa en i stl 130cm med andra ord till tösa!
Sanne sa det att det är fan längre än vad hon hade till sin förra å han var ganska stor kan jag lova :p

Är nog ev för att hon har en rund rygg också och inte så takig som man kan säga om vissa. Pillan har lite mer takform på ryggen.


Aja, ska försöka rida ut en sväng imorgon också. Blir inte så långt eftersom jag inte vill rida i skogen nu under älgjakten. Blir nog ner på backa barna typ.



Av Malin - 1 oktober 2012 22:03

Jobbig morgon, försov mig supermycket...

Telefonen ringde och jag trodde det var alarmet och när jag såg att det var älskling så undrade jag varför

han ringer mitt i natten. Men det visade sig att kl var 07.10, jag hade med andra ord BÖRJAT för 10min sedan.


For upp ur sängen och gjorde mig klar och tog första bästa bussen, strax innan halv nio var jag på jobbet! Jävla skitdag....


Och det blev en stressig eftermiddag också, men jag kom ut till stallet till slut!
Hämtade paketet med sadeln först och även sadelgjorden jag köpt.


Väl ute fick jag ta ut alla från stallet och fixa lite där innan jag hämtade in tösen.

Tog sin tid och göra benen må jag lova och dom var dessutom svullna för första gången. Men det har sin förklaring för muggen har angripit min bäs :(

Var bara att försöka få det så rent som möjligt, i halvmörker :p haha


La på nya sadeln osv men då var gjorden på tok för kort, stl 110cm.

Så det var bara och ta av den och springa efter den andra och på med den och skynda att tränsa.


Sen ut, sa hejdå åt älskling som fortfarande satt kvar i bilen utanför (fixade med en sak). Jag iväg och mötte Sanne nedanför lilla backen då vi skulle ta en ridtur tillsammans.

Blev bort mot Lönnemossa och bortåt stora kohagarna, men sen vände vi hemåt igen.


Sjukt pigg och halvtrippig häst, en aningen tittig på saker med. Riktigt löjlig för saker som hon inte ens brukar bry sig om. Men det var mörkt och blåsigt samt lite småregn så jag förstår henne lite med den energi hon har i kroppen.


På hemvägen vid ladugården hände något väldigt konstigt iaf.. Sakura får helfnatt och inget går att lugna henne. Varken jag eller Sanne såg/hörde något hon kan ha blivit rädd för men något skrämde henne riktigt rejält för som hon höll på har hon ALDRIG någonsing gjort :(


Kom fram till paddocken och sen var det kört, det var halvbockning, halvstegring, snurr och hopp och jag vet inte vad, hon ville absolut INTE gå åt hemåt hållet.
Det var en del som hände runt om, fulllt ös på gården, lektion i paddocken osv...


Men ingenting gick, Sanne red iväg för att se om hon hängde med men nej, hon fortsatte där och till slut vände jag åt andra hållet stanna henne och hon ble lugn så jag hoppade av gick med henne till gårdsplanen och visade läget där sen vände vi och gick en bit hemåt, sen hoppade jag upp igen när hon var lugn och då var det som om ingenting hade hänt :o


Jösses hjärnspöken eller så var det något som sagt... Kan ha varit någon som hämtade spån i en av continerna där, så hon kan ha sett/hört det men inte vi... Något iaf... Fy bubblan!!


Väl hemma blev det skruning av ben igen, mockning och allt där till... Miraz och Pillan blev fixade vid karlederna iaf mer hann jag ej och Miraz strulade en del så på henne blev det inte helt bra, jävla skitlera!!
Inga problem innan som sagt med denna förbannade mugg, visste inte ens vad det var innan ;)


Godnatt!!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards