sakura

Alla inlägg under december 2012

Av Malin - 25 december 2012 13:00

Gjorde ingen update igår för vi hade full rulle även när vi kom hem. Tänkte slänga in ett innan jag la mig vid 02 men gjorde aldrig det för jag orkade fan inte, haha


Julafton blev iaf minst lika bra som alltid, vi firade den hos syster och hennes familj och även lilla Diva fick hänga med denna gång. Supermysigt hade vi verkligen..

Massa med god mat, massa bra julmusik, trevligt sällskap och mätta magar i massor som nästan somnade i soffan efteråt till KALLEANKAS JUL!!!


Efter kalleankas jul så blev det lite fix i köket innan vi sedan började dela ut julklapparna... Barnen blev enormt glada och likaså vi andra.

Michelle blev jävligt glad då hon fick sig en splitterny kamera.... SYSTEMKAMERA, Nikon D3200. En uppföljare till min kamera som även Siba tipsade om inför hennes linje som hon går.


Så det var kul :)


Sen blev det en kväll med UNO, dock åkte mamma hem och vilade sig inför hennes jobbnatt.. Men vi andra spelade och drack glögg och hade jätte trevligt verkligen.


Saknar dock min älskling en massa alltså :(

Men imorgon får jag ÄNTLIGEN träffa honom!

Av Malin - 24 december 2012 01:11

Haha japp, shopping även idag fakiskt!

Men det blidde nere på stan idag, Mica skulle hitta en klänning och jag å mor skulle köpa julklappar till Michelle också eftersom vi inte kunde det igår.


Men nu är allt klart iaf och det känns bra!


Har färgat lite i håret även idag, både jag och Michelle men ingen av oss är helt nöjda. Vi har båda sagt att vi tar en frisör nästa gång. Speciellt Michelle eftersom hon har så himla tjockt hår vilket gör det skitsvårt må jag lova!


Jag och Michelle har även bakat pepparkakor och mamma nötkakor, mums =D


Sen har Raymon varit här och hälsat på också himla kul. Han, Mica och barnen har varit på lek och buslandet och haft kul på eftermiddagen.

Sen har vi käkat middag här hemma, när dom hade lämnat barnen.


Sen har det varit uppersittarkväll med Bingolotto, familjemys till tusen <3

Massa gotta i olika sorter, godis, kakor ja ALLT.. 


Nu ska jag strax krypa ner i sängen så vi kommer upp i tid tills imorgon, vi lär såklart hjälpas åt med all julmat imorgon =D


GOD JUL!!!

Av Malin - 22 december 2012 20:32

Japp, idag blev det Marieberg med moder, Michelle och Mica!


En hel del människor givetvis men inte så konstigt så pass nära jul såklart. Men det gick bra trots det =D

Vi hittade lite julklappar och lite annat smått och gott. Kom dock på att jag glömde rouge och mascara såklart. 

Tur nog ska jag, moder och Mica ner imorgon igen.


Lär köpa julklapp till Michelle nämligen då det var en aningen svårt när hon var med idag! Sen ska både mor och Mica kolla in lite saker så.

Däremot har jag köpt lite färg så Mica ska strax slänga i lite och fixa med mitt hår, får se om det blir någe snyggt ;) Jag kanske kan bjuda på en bild men det får vi se, jag ser alltid hemskt ut så jag är inte den som slänger ut bilder på mig i första hand!


Käkat god mat och skrattat med familjen har jag också, gud vad underbart det är att vara här alltså <3


Btw... Malin och hennes kompis var ju ut till stallet idag och fixade allt inkl red flickorna!

Det hade gått riktigt bra för dom, hästarna var dock pigga och det vet jag.. Dom får extra mycket energi när vintern kommer vilket man förstår såklart.


Imorgon ska Malin ut själv och hon skulle nog bara rida Pillan då tror jag. Men det blir så bra så!

Så kul att hon hjälper till, hon är duktig. Jag sa det till henne att dom får gärna rida fler ggr om dom vill det. Bara att säga till isåfall. Hehe


Till sist.....

Jag läste ut boken igår kväll :( Så David ska fixa både andra och tredje delen till mig på torsdag när han jobbar.

Han skulle fixa en beställning då så jag antar att jag får ut böckerna på fredag förmodligen eller om han ringer in den på morgonen och dom fixar allt direkt då? Ja jag vet inte. Men jag kanske kan be han om det för jag vill läääääääääsa dom nu! HAHA


Nej, ska byta kläder så hon kan börja med håret på mig!

Av Malin - 21 december 2012 17:30

Japp, jag drog till Örebro tillsammans med Mica idag och det var heeelt underbart. Äntligen var dagen kommen så nu sitter jag i Michelles säng och halvsover :p


Är så sjukt trött, ska läsa lite nu iaf från "Fallen ängel", en bok som jag suktat efter länge och vad ska man säga, man blev fast i den :p Lå och läste igår kväll, la mig vid kvart över 9 och tänkte att 45min räcker gott att läsa sen sova. Men det slutade med att jag stängde ihop boken vid tolv :p


Skit samma...

David hämtade mig vid jobbet halv tolv, skönt och slutade tidigare men jag var påväg hem tidigare först men sen kom det utskick som fick lov att göras så linda och ingela hjälpte mig. Mina räddare i nöden =D


Vi åkte ut till stallet och jag fixade allt där ute sedan drog vi till Hosjöpizzeria och köpte mat där sen hem och käka och packa det sista inför resan.

Missade nästan tåget, tur Mica skulle med så hon höll biljettaren sällskap och väntade på mig, hahaha


Nej nej, avslutar här iaf... Ska upp imorgon och iväg till Marieberg =D


Av Malin - 20 december 2012 19:03

Idag blev det en bra dag.
Först så åkte jag hem redan vid 14.15 idag SÅ SKÖNT!


Red både Pillan och Sakura och Miraz hon fick vara helt idag, har så ont i armarna så jag orkar inte bråka med henne på en promenad :p


Pillan jag red jag upp i skogen, höll skritt hela tiden och tog en kort galopp och den behöver jobbas! haha

Säg något som inte behöver jobbas på ;)

Det gick sjukt bra iaf och det var väldigt skönt för den delen, hon är en så lugn och snäll häst så man känner sig säker där på hennes rygg.


Sakura hann jag inte så långt med innan jag fick mess utav Malin om att hon var påväg redan en halvtimme innan hon ens skulle vara hemma :p Så vi fick vända tyvärr, men vi tänkte rida mot Lönnemossa iaf och vända.

Hon var väldigt pigg tog lite trav och även en fin galopp, jätte fin!


Tog en sista på vägen hem, men då busade hon mer... Blev mer studsande än galopp HAHA

Min toktösa <3


Imorgon blir det snabba ryck med mockning och vattning sen inget mer eftersom jag drar till ÖREBROOOOOOOO!!!


Godkväll!

Av Malin - 19 december 2012 20:39

Det närmar sig med stormsteg ;) haha


Imorgon kommer Malin förbi för att gå igenom allt inför helgen, visa vart allt är någonstans så att det blir rätt

och att hon kommer ihåg det. Vore väldigt bra om det gick smidigt för henne och hennes kompis.


Idag... 

Blev en promenad ner till Sanne med Miraz, klädde på henne sadel och reflexer och gick ner och trodde det skulle bli lugnt för hon gick så fint efter mig på lång lina men sen i backen for hon i luften :/ Suck... Börjar tröttna rätt så rejält måste jag erkänna.

Jag får helt enkelt ta och tömköra henne när jag kommer hem igen och sen hoppas att det går undan så att jag hinner sitta upp innan Michelle åker hem och framförallt innan jag börjar jobba igen, hade varit perfekt och fixa det när jag är ledig och har den bästa hjälpen!


Men jag tror inte det kommer hända....


Jaja, bjuder på en bild iaf..

 


Efter Miraz så blev det en liten ridtur på Pillan, vi var ute i ca 40min.. .Vi red ner på backabarna och jobbade en massa för att stärka formen, sidleder, ryggning och stanna. Väldigt bra gick det trots att vi fick Amelia och Max framför oss.


Bra träning i övrigt att ha dom framför så det var bra! =D


På tillbaka vägen så travade vi lite, gick fruktansvärt bra och sitta ner, visst hon har inte den där korta och behagliga traven nu längre men vi kommer dit så småningom också ;) Man känner att hon inte alls klarar den riktigt för när man försöker få ner tempot lite hela tiden så vill hon gärna ner på tygeln och dom musklerna är inte riktigt där heller så det blir bara dumt då.


Men som sagt, styrketräning i massor och det går framåt ;)

Känns bra faktiskt även om hon låg på lite idag än förut, känns lite i armarna kan man säga. 


Ni ska se att när Michelle väl sitter där så kommer det gå så mycket bättre! Haha


Vi red bort till pumpen och vände sedan hem iaf, och där avslutade jag även besöket i stallet.
Sakura fick ett rejält pass igår så hon får ett imorgon igen. Ridning lr tömkörning vet jag inte ännu. Får se vad jag känner för imorgon!


Godnatt!

Av Malin - 18 december 2012 21:07

Jodå idag tog jag mig ut på tömkörning men dessvärre hann jag bara med Sakura, jag kom ut så sent för det tog tid uppe vid Manhem, sen fick jag gå in och hämta paketet med mina nya stövlar från Hööks som btw passade! Klämmr lite vid sidan av min vänstra fot, vid knölen jag har problem med men jag hoppas dom breddar sig lite.


Jag tömkörde runt Kyrkan och hjälp vad jag ångrar det lite, haha

Det var ju fullt ös med ungar och vuxna som skrek och for runt på skidor hit och dit uppe vid järnvägen och Sakura som inte bryr sig i skidåkare blev livrädd för dom.


Men efter att ha försökt vända hemåt 1 gång och stannat tusen ggr och blåst ut luft ur näsborrarna högt så gick hon äntligen full fart framåt MEN såklart kommer längsta tåget så jag får lov att backa henne och hon accepterade tåget tills snön började yra mot oss då vände hon snabbt men stannade när jag bad henne! Tur nog... Puuh!


Sedan gick hon framåt i rask takt och höll sig fin hela tiden, blev lite trippig vid pumpen men inte rädd mer bråttom aktigt :p

Tycker det gick sjukt bra, hon fick fin form i både skritt och traven, riktigt fint undertramp ibland med! Så det är på rätt väg.


Får se vad som händer imorgon, känner mig stressad inför fredag. Men Pillan och Sakura kommer ridas lördag och söndag iaf, sen står dom måndag och tisdag när Sarah har dom. Men det får vara så..
Michelle och jag ska rida en massa nu när hon kommer =D Gud så jag längtar!


Dressys ska jag avklara också, när? Jadu... Hm


Fortsättning följer ;)

Av Malin - 17 december 2012 22:55

Idag har varit en fullspäckad dag kan jag lova!

Jag hade helt glömt att vi skulle på bio idag tex så allt jag hade tänkt med hästarna sket sig.
David körde ut mig strax innan nio så jag kunde mocka och fixa vatten åt dom men mer blev det inte som ni kanske förstår ;)

Imorgon är det nya tag! Tömkörning står på schemat... :)

Iaf så gick jag och älskling på hobbit, i 3D och det var kul att få se den och dom små dvärgarna!
Men det kändes av att den var lång..
Ser fram emot nästa :)

Nu ska jag nanna, godnatt!!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards