sakura

Alla inlägg den 4 januari 2015

Mys

Av Malin - 4 januari 2015 21:58

Hästarna stod och käkade när jag kom till stallet så jag gjorde i ordning alla saker åt Miraz först men dom stod fortfarande och käkade när jag var klar så då stack jag över och gjorde i ordning allt åt Sakura med.


Sus och M hade precis kommit tillbaka från ridturen då.

Allt hade gått jätte bra, dom hade ridit på andra sidan vägen på berget och dom var borta i 1.5 timma så nog fick dom motion hästarna då ;) Sakura var till och med lite svettig. 


Men skönt att det gått bra iaf :) Trist dock att det bara går och skritta igen, blä!


Nåja, när jag var klar hos Sakura så gick jag över till Miraz igen och nu hade dom iaf käkat upp så jag plockade in henne och gjorde henne klar för en liten ridtur.

Idag fick jag med mig bootsen som nu också är broddade!


Dom funkar verkligen super bra måste jag säga. Hon blev mycket stadigare och säkrare i stegen direkt hon kände att hon hade fäste. Dock halkade hon med bak emellanåt. Usch..

Jag skrev ju igår? att jag funderar på och köpa till bak med men kom idag på att hon har lite mongo form på bakhovarna så frågan är ju då, kan hon ha boots bak? Det är en bra fråga!


Nåja, jag red runt Ts gård och trots att detta är en av vägarna där hon kan dampa loss när hon är pigg så var hon superlugn och fin :) Så himla kul och skönt för den delen.


Så Miraz var riktigt duktig idag, bilar mötte vi också på grusvägen och det gick finemang även det trots mörker och blåsten som blåste som fan. 


Så stolt över henne <3


Imorgon funderar jag på om båda ska få stå faktiskt, men vi får se hur det ser ut.

Jag har morgon nämligen och ibland har dom inte ätit upp maten när jag är klar i stallen och jag känner mig dum om jag ska störa dom mitt i maten när dom är hungriga :p

Så vi får se!


Här får ni en bild på flickan från idag, efter ridturen :)
Sedan två solnedgångsbilder från någon dag här.


     

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards