sakura

Alla inlägg den 1 januari 2015

Av Malin - 1 januari 2015 11:54

Jag vill börja med att säga Gott Nytt År till alla mina kära läsare, hoppas ni hade en lika underbar kväll som jag hade!


Åkte utpå förmiddagen till stallet, älskling skjutsade ut mig då han skulle till sin far och hälsa på. Hans bror och famil är uppe och hälsar på också här nu.

Fixade stallen först sedan så tog jag och Sus en ridtur tillsammans. Vi red en längre tur vilket var helt underbart, perfekt väder. Sol och skönt ute!


Vi red upp på berget typ och igenom Sveden. Blev en del trav och lite galopp.

Idag busade Sakura till lite faktiskt, man ska inte säga vissa saker högt bland ;) Nåja, blev två stycken bakutsparkar varav den ena kände jag och den andra inte alls :p Men annars inget problem.


Miraz blev lidande igår dock, igen :/ Jag och Sus kom tillbaka strax efter halv två och David ringde då och frågade om jag var klar så han kunde hämta mig. Hade jag haft mer tid så hade jag givetvis ridit/promenerat med Miraz med.


Men vi var bjudna på middag utav syster min som är här och hälsar på med sin karl och son. Och vi skulle dessutom hålla till hemma hos oss och vi satte kl 16 som start tid och det var ju som sagt inte långt kvar till det efter att jag hade ridit Sakura.


Så det blev hem och städa, duscha och fixa sig. Vi stannade till en snabbis och handlade hem sallad då syrran hade glömt det.


En helt underbar kväll blev det, riktigt god mat men god efterätt, lite dricka också men sen blev det cola. Skulle ju upp tidigt idag eftersom jag hade morgon då.

På slutet satt vi och spelade spel och hade det riktgt kul, vid tolvslaget gick vi ner på stan och skålade och kikade på raketer, men det var inte mycket tyvärr.


Var någon som sköt en rejäl jävel rakt emot kyrkan och folket utanför så det hade kunnat gå illa faktiskt, vi stod inte långt ifrån och se den där raketen komma rakt emot folket, nej fy! Polisen tog av dom raketerna dock!


Så lilla Zacharias fick se sin första nyårsafton också, han såg raketerna med och brydde sig inte något i det, skönt :) Sen somnade han strax efter att vi hade kommit hem.

Sötungen fick sova i våran förvaringslåda, vi har en fotpall som har förvaringslåda under sig. Så där tog jag och bäddade och det blev ju perfekt! Sov som en stock gjorde han.


Så som sagt, mycket trevlig dag och kväll!

Nu hoppas jag detta år kommer bli bättre än förra och året innan det.


Bjuder på lite bilder!

               

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards