sakura

Alla inlägg den 3 januari 2015

Av Malin - 3 januari 2015 17:31

Idag följde Johanna med mig ut till stallet igen, vi tog oss en ridtur i det fina vädret.

Sol och hyfsat ok i temperaturen, sen blåste det lite kalla vindar men inte så jätte farligt ändå.


Nåja, Johanna fick rida Sakura eftersom Miraz stått i 5 dagar? Och trodde hon skulle vara lite pigg pch busig men hon skötte sig exemplariskt alltså. Duktig lilla häst!


Vi tog och red runt småtäkt och visst det var isigt och halt efter bilvägarna men inne i skogen gick det bra förutom på ett ställe där var det isigt med men det gick och gå på sidan ganska precis.

Sakura har ju tusen ggr mer koll på sina fötter än vad Miraz har så för henne är det enklare och gå på sådana här partier men blir det halt så halkar dom givetvis, men Sakura är duktig på att få ordning på sig fortare och hålla balans.


Men vi tog oss runt, blev bara skritt eftersom det är hårt överallt igen :/ Suck... Kanske att man hade kunnat trava/galoppera lite på åkerkanten för där är det hyfsat mjukt för lite spring iaf men Johanna red Sakura för första gången så hon fick åka med idag.


Vi valde att hoppa av innan bilvägen uppe vid renoveringshuset för där blev det halt igen. Så sista biten gick vi alla 4 och det var skönt och tur för det var riktigt halt precis mellan hagarna innan nedförsbacken. Fy tusan!


Duktiga flickor båda två idag!


Imorgon ska Sus låna Sakura då hennes dotter ska rida deras häst, så det var ganska skönt måste jag erkänna =D
Så imorgon får jag extra tid att pyssla om Miraz och rida en sväng med henne.

Hennes boots är dessutom broddade nu så får vi se hur bra det går! Funderar på om man ev ska köpa ett par till nästa år? Äh vi får se, tycker det räcker bra med bara fram men ska det bli isigt emellanåt så är det nästan skönt till alla 4 hovarna faktiskt, speciellt för dom.


Godkväll alla!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards