sakura

Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Malin - 10 maj 2012 17:24

Idag blir det inget stall, jag är så himla trött så helgen ska verkligen vara en slapphelg tror jag!
Förutom Hockey och någon öl ev ;)


Fick igår veta att ARAB disk med SH om att araberna ska få visas detta år och även nästa år på deras Sommarpremieringar som dom har genom hela landet. Superduper tycker jag för detta kikade jag in förut men sedan visade det sig att det ej gick eftersom araber inte fick visas, men nu har dom ordnat upp det.


Så tanken är att anmäla min lilltjej till premieringen i Rättvik den 26:e Augusti, lär först disk fram en person som vill visa henne eftersom JAG inte klarar sådant! Tyvärr... Klarar inte alla ögon, är ju därför jag slutade tävla i hoppningen bland annat.


Så nu är tankarna mycket kring det, jag hoppas innerligt att jag hittar någon. Vi får se ;)


Imorgon ska jag ut och rida Sakura, ska ta mig en ordentlig tur med mycket travgångar och arbete! Kommer nog inte hinna så mycket mer eftersom det sedan är hockey :p haha


Så på lördag får jag lov att fixa lite mer med hagarna, bland annat sätta upp plaststolpen i lilla beteshagen, sedan försöka dra om lite tråd och ta bort stolp i vanliga hagen. Sen blir det barbackatur med Moa också, tar väl och gör något med Miraz där med antar jag. Hon blir så avis nu för tiden när dom andra två varit ut.

Som igår, då stod hon och vänta på SIN tur att få komma ut och bli ompysslad. Min lilla älskade ängel!


Vi får se, det blev en jädrans massa på lördag... Kanske ska åka ut till 10 tiden och göra något INNAN Moa kommer kl 11. Hm, ja vi får se!


JUST DET!!!!!!

Fick ett gulligt sms utav Moa idag också. Hon skrev och frågade om hon får vara med på en Pay and jump den 6/6 med Sakura i Aspeboda! Och absolut sa jag! Det är bara bra träning för dom bägge, men jag sa även att vi kanske lär åka iaf 1-2ggr till en bana/ridhus och träna rida fram på riktiga hinder och liten bana INNAN tävlingen så att dom är någorlunda förberedda!


Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards