sakura

Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Malin - 8 maj 2012 20:52

Idag är jag precis som rubriken säger, tröttare än tröttast! Jag stängde av kl i morse, låg kvar i hundra år innan jag tog mig ur sängen och sen har dagen gått jävligt segt, iaf förmiddagen för sen blev det mest stress överallt :/


Natten var sådär, kunde inte somna först sedan så vakna man väl emellanåt :(


Tog en tupplur efter jobbet, satte först vid datorn en sväng och kollade om några föl kommit osv men det hade det ikke. Men många på G =D Alltid kul och följa trots att man inte hör dit just nu, men om något år så :)


Sov ganska länge faktiskt, sen ut till stallet VÄLDIGT skönt ute!

Där fixade jag vatten och hö sedan satte jag upp dom 10 stolp som jag köpte hem idag. Upptäckte en liten till plätt jag fått tillgång till i beteshagen efter att dom sågat bort alla grenar och gamla träd som legat ner i hagen, så jag utökade en del vilket reducerade i att jag lär köpa hem fler stolp, så jag ska göra det imorgon!


Sen är det bara lite omdragning i vanliga hagen sen ska det minsann vara klart nästan, ska upp med två trästolp i lilla beteshagen (grinden) sedan är det bara tråd kvar! =D =D Det går framåt, men det är ingen vidare brådska direkt.


Ska snart beställa hem för träckprov också, men sådan panik är det inte faktiskt.. Under maj månad är en bra månad och kolla. Och jag är nästan helt hundra på att att Sakura iaf har mask, säkert Miraz också då unghästar har en förmååga och ha mask!


Nej, nu ska jag avsluta här för att käka något och ta lite piller... 

Goodnight my friends!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards