sakura

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Malin - 6 maj 2012 20:12

Idag blev det en liten härlig ridtur med Amelia och Sarah!


Amelia skickade mig ett mess och frågade om en ridtur när jag var på G ut och givetvis får hon hänga på oss =D ALLTID <3<3


Jag skulle visa vägen till Danholn paddocken, vilket gick hyfsat bra. Max var lite rädd för saker och ting och gjorde rejäla farliga hopp åt sidorna, men det gick bra åtminstone!

Sen var det farliga saker lite här och var så det tog såklart ut på tiden.


Men jag skulle tro att kör man på en uppvärmning med mycket skritt och en del trav så tar det ca 30-40min vilket är väldigt skönt!


Sedan tog vi LÅngtäktvägen hem så vi var ute i 1½ timma idag och vet ni vad, MIRAZ STOD KVAR I HAGEN SJÄLV utan problem. Hon har varit så sjukt duktig min lilla tjej. Vad hon utvecklas alltså!


Ridturen i sig gick väl bra, vi skrittade mest eftersom hästarna var så himla spända i början men sen slappna dom av och vi travade en  del.


Travade av Sakura lite på backabarna med lugn och fin trav och hon sökte sig ner fint så det känns som vi är på G igen, hon var fr övrigt väldigt lugn och fin i ridningen.


Nu får hon två dagars vila och så kör vi igång igen på onsdag.

Då kommer dessutom Moa igen så hon ska rida Sakura och jag ska låna Pillan. Det ska bli riktigt kul, ska bara klura ut vilken väg man ska ta men jag tror det blir runt Lönnemossa för Moa vill säkert hoppa en del ;)


Gud vad detta känns BRA!


Tog en liten promenad med Miraz idag också, hon fick käka massa gräs och träffa på barn som blev kära i henne ;) Hon är så snäll! Och njuter verkligen utav klappar!


Jag och Sarah byggde ihop våran fina höhäck idag också, som jag inte alls har tänkt på tidigare (VARFÖR???) För jag är glömsk och trög? Hahaha

Det blev faktiskt skitbra och hästarna var med och höll på också.


BILDER!

         

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards