sakura

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Malin - 7 maj 2012 21:02

Är gjort och det är ett bra val utan tvekan! Och jag är glad för din skull, GRATTIS!!   


Men om det ska till med annat så hoppas jag att en riktig utredning görs för annars är det lite synd om djuret i fråga. Vilket du också vet efter allt vi pratat och disk över. Jag har funnits där och försökt vara ett hyfsat stöd och hjälpt till på bästa sätt, pratat med veterinärer och kunnigt folk med vana om ämnet för att du på alla sätt ska veta hur det ligger till och vad du ger dig in på själv.


Så jag hoppas ovanstående görs oavsett så att man vet vad man gäller för denna individ. Som sagt, det försvinner aldrig oavsett om symtomen inte märks/syns, det finns alltid där och kan bryta ut när som...

Lycka till och ha ett fantastiskt bra år nu! ♥♥ Framförallt en bra sommar till att börja med! 


Så ännu en gång, GRATTIS till ditt fina val, ser fram emot en rolig sommar nu med massa hästar!

Av Malin - 7 maj 2012 17:48

Japp idag är det riktigt fint väder och varmt, jag hoppas så innerligt att det håller i sig nu och att det inte blir något återfall ;) Haha


Det blir inget stall idag för jag måste vila ryggen som håller på och går av helt ärligt :( Sover så dåligt nu igen för att man vaknar utav att man ligger helt galet och ryggen värker. Så jag lär beställa en tid för massage någon dag är tanken. Sen får man se om dom kan känna något, misstänker att en muskel ev är överansträngd igen (gör ju allt med höger sida såklart!).


Aja, imorgon ska jag stanna vid citygross och köpa hem 10 st plaststolp, även stanna vid Hedins och köpa hem lite trästolp :) Så att man kan ordna till hagarna mera. Så det blir lite ordning! Och så småningom släppa över tjejerna i lilla beteshagen en liten tid.


Nu har nog ev min tråd blivit slängd av lite misstag (hade en säck med tråd i en trasig tunna som skulle slängas) och nu var den helt borta igår såg jag och även sopsäckarna. Så jag misstänker att karln i huset har varit snäll och slängt all skit. Dessvärre åkte min tråd med där så jag lär köpa även nytt sådant! Men får ta lite saker här och där eftersom jag blir väldigt tokfattig nu när jag köper hem all denna skit :/


Men men, det blir nog bra i slutändan ;)


-----

Jag har haft jävligt tråkigt nu så jag har suttit och kikat runt på massa saker nu.. Som jag hittat och vill köpa :p Vad ovanligt va?


Först ut, en pad till min bomlösa sadel. Och denna pad har varit väldigt efterlängtad men har liksom inte alls blivit av och köpa den då man köpt massa annat skit till hästarna, sadlar, sadlar och sadlar :/ FY FAN!!


Pad



Sedan har jag äntligen hittat någorlunda snygga fendrar, även det till bomlöa!

Jag ska ha svarta och inte bruna som på bilden



Sist ut byglar, och såklart även det till bomlösa :p HAHA

Svarta även här givetvis ;)



Sådär då...

Kikat in någon hyfsad allroundsadel till Sakura också och jag tänker vara snål där i och med att jag ska köpa en Globus clic i höst som kostar skjortan utav mig ;)


Men denna har jag kikat på

Vanliga Claridge House som jag hade en tid till Pillan



Eller denna



Och jag tror bestämt på första sadeln då jag minns den som ganska skön ;)  

Men med mig vet man aldrig. Först lär jag få min dressyrsadel såld vilket verkar lovande just nu. Vi får se!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards