sakura

Alla inlägg den 5 maj 2012

Av Malin - 5 maj 2012 16:41

AWESOME!

Dagen idag har varit helt jävla perfekt! 

Det kom en tjej, Moa heter hon och provred Sakura idag. Det gick verkligen superbra även om Sakura, för första gången testade lite men det tror jag mest för att regnet droppade en del just när vi red iväg.


Vi red bort till Lönnemossa och bort till terränghinderna där dom fick hoppa lite och tjejen är då inte alls rädd utav sig, så både hon och Sakura hade det riktigt kul och hoppade över alla hinder några ggr, höjde även ena hindret till kanske 50-60cm och det var så kul och se.


Tjejen var helt överlycklig och blev jättekär i Sakura verkligen!


Jag och mamman gick och pratade massor, även Moa var med och pratade. Himla trevliga människor som jag absolut gillar mycket! Denna tjejen ska nu få komma och få vara med mig en del, lära känna Sakura, rida, tömköra och gå promenader med sen får vi se hur det blir.


Men som det verkade idag så var hon väldigt positiv och glad över Sakura, dom sa även att dom mer än gärna tar med henne på träningar. Sen får vi se med tävlingar, men det lät lovande och det var riktigt kul och se dom hoppa, Sakura fick verkligen göra det hon tycker om! SKIT KUL!!!


Vi får se när hon kommer nästa gång, jag skulle få låna Pillan någon dag med erbjöd sig Sarah, himla snällt. Så vi får se, ska prata med Moa och Sarah sen får man se.


Men där var uppdateringen från idag som jag lovat!

Kan säga att Sakura var riktigt pigg också, haha men hon skötte sig strålande för det.


Fick även ett stort beröm ifrån modern över Sakuras utbildning osv, hon tyckte jag hade uppfostrat henne väl och fått fram en väldigt trevlig och lugn häst för sin ålder.

Fick massa plus på allt! Himla kul att höra och det är absolut något som jag hoppar utav glädje för. 

Fick då även säga det att det är JAG själv som gjort allt jobb, jag har inte alls skickat iväg henne eller låtit någon annan rida in henne utan allt jobb är jag och hon.


Så detta kommer jag leva länge för!


När dom hade åkt så tog jag ut Miraz, fixade fötter och borstade av benen lite. Sedan tog vi en kvarts promenad i skogen, vi tog denna gången motsatt håll. Är väl dumt att nöta samma håll hela tiden när man kan ta slutet först ;)


Hoppas över en stock två ggr också, tror hon tyckte det var lite kul :)
Övade lite på travljudet "Schhh" eller som jag brukar säga "Ssssss".. Vilket gick mycket bra idag!


När vi kom tillbaka stod Sarah och donade med Pillan så vi stod och snackade ett bra tag, mycket trevligt!


Imorgon ska jag och Sarah rida bort till Danholn så hon får se vägen till paddocken så att dom kan boka tid för dressyrträningar nu =D Ska bli kul! Funderar på om man kanske ska haka på och se när dom rider. Väldigt kul och se utvecklingen mellan dessa två brudar!


Positiva idag, Pillan hade kommit till Sarah i hagen =D Mycket kul att höra!


Peace! 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards