sakura

Alla inlägg under juni 2012

Av Malin - 5 juni 2012 16:52

Helt slut är jag, känner inte alls för något måste jag erkänna!

Två stressiga dagar så in i norden, speciellt idag. Inte så kul kanske.


Var ut en sväng till hästapållarna igår, kollade igenom staketet och det var helt. Inga rådjur som sprängt någonstans. 

Fick rätta till någon stolp iaf, för dom hade lutat sig en del. Det är sådant man får kolla igenom varje dag, ta en runda runt hela hagen för att se igenom den. 


Jag hade apglada hästar iaf, speciellt Miraz. Hon var överlycklig för all mark hon hade och springa runt på. Fy fan vad galen hon var, hahahaha

Hon sprang ifrån dom andra två också och så hörde man hur hon sprang över ena bron (då såg man henne inte) men hörde, sen vände hon och man hörde det igen och så kom hon i full fart, hoppa över dikerna, for i luften och ja gud ja :) Väldigt kul och se!
Mobilen dog såklart under det BÄSTA med buset så tyvärr fick jag inga filmer/bilder på det! Skulle ha tagit systemen som jag tänkte från början *grr*


Ska ut senare också, ska ta med systemen då och hoppas på massa bus!


Imorgon blir det rida, och börja packa tror jag faktiskt ;)


Pratat med Anders också om Hälla stallet, men det såg inte ljust ut. Han trodde inte alla tre skulle få plats, det kanske kunde sa han men han var tveksam. Han skulle räkna på det och sen skulle jag ringa på fredag morgon. Så tyvärr tror jag inte det blir dit.


Och jag känner inte alls på att slänga ut pengar på egen ligghall nu, visst om jag HYRT mark eller ägt den. Då är det annat. Nu är man trots allt inhyrd... Så jag vet ej... Kanske blir och skicka iväg till flock lösdrift? Vi får se vart det tar vägen.


Frågade ju så snällt om marken här, men fick aldrig svar så det sa sitt, hahaha

Brukar vara så med han :p Och det är nog helt för att skidåkarna åker där om vintern liksom. Annars hade det inte varit några problem tror jag.


Nej, nyss diskat och så tvättar man. Men karln var gullig och tog första vändorna eftersom jag diska :) Så jag ska nog slöa här lite sen får vi se om jag börjar plocka i skåpen lr något skoj? Hm, förmodligen inte för då lär jag ta upp kartonger med, hahaha


Goodbye!! 

Av Malin - 3 juni 2012 10:46

Igår var det mycket som hände kan jag lova ;)


Stack ut till stallet innan elva, helt OK väder fram tills jag sätter foten utanför porten för då börja det regna. Inte ok tycker jag, det blir så ganska ofta nu för tiden sen slutar det när jag kommit fram. Men inte denna gången det regnade HELA ridturen!


Det var inte jag som red, jag fick mig en hurtig promenad jag :) Rask takt dessutom vilket var jävligt skönt, förutom den förbannade blåsten!

Amanda kom nämligen ut och red igen, och det gick kalasbra även denna gång. Sakura går så himla avslappnat och fint med henne på ryggen.


Vi red, eller jag gick bort till Lönnemossa och ända bort till dom stora kohagarna så att hon fick prova på alla gångarter flera ggr om. Allt gick kanon! Vi fick också en massa möten med traktorer och lastbilar och stora djurtransporter för får möjligtvis lr kor. Men Sakura skötte sig riktigt fint med Amanda! Tänk, den vägen är ALLTID lugn och rida efter men nu var det full hålligång.. Haha


Tror Amanda vill komma fler ggr och prova henne vilket känns toppen för jag gillar henne skarpt! Och det verkar Sakura med, speciellt vid ridningen för dom gör det riktigt fint och det känns skönt med en som rider som jag ungefär, lätt och lyssnande över hästens signaler.


Så vi får se hur det går med allt!


Kvällen blev det bröllop, min kompis gifte sig med sin underbara karl! Himla vackert var det och god mat!

Jag och Sanna dansa loss ganska bra på slutet i både det ena och det andra.

Jag gav även en annan kompis en snyting på dansgolvet, tur nog träffa det inte mycket mer än att brillorna flög lite åt sidan så hon fick rätta till dom :p Vi gratta gott åt det! Jag lyckas med allt :p


Nej, kvällen var underbar!!
TACK för det den.


Idag blir det att sätta upp resterande tråd i beteshagen, för ikväll efter åtta släpper vi dom!

Så håll tummarna för att CG fått in tråden jag köper annars lär jag köpa annan och det blir så dyrt med snuttar (lär köpa rullar med mindre längd på rullen). Vilket även kostar mer, grr


Men sen får dom mumsa gräs i massor iaf!


Och jag vet att jag lovat både bilder och filmer från olika dagar, det KOMMER jag lovar!!
Kanske senare?? haha 

Av Malin - 1 juni 2012 22:08

BÖRJAR MED ATT GRATTA MIN LILLA BEBIS SOM IGÅR 31/5 FYLLDE 2ÅR - MIN LILLA MIRAZ!! <3


Blidde inget rida igår som jag sa att jag skulle :p Men jag var helt jäkla död, somnade även på soffan och nej, det var inte alls kul alltså. Idag har det iaf varit bättre!


Gick hem redan vid 13 idag, så jag träffa Mica och Gabbi på stan en sväng sedan åkte jag hem och gjorde mig redo för stallet. Mira hängde med mig idag igen vilket hon tyckte var himla kul :)


Vi red först, Mira fick rida från stallet upp till grusrondellen (den längre biten) sedan så fick hon rida några varv där i skritt då såklart. För stigbyglarna var lite långa för henne så jag tror inte hon våga trava. Tror inte hon gjort det så mycket innan heller så?

Men det gick superbra, min älskade Sakura är ju fantastisk och Mira var så glad och sa flera ggr "Gud vad snäll hon är, hon lyssnar jätte bra" :)


Sedan var det iaf min tur, och då blev det lite mer jobb ;) Vilket gick jävligt bra, mycket stolt! Inge strul med gångarterna utan sökte sig ner fint, jobbade på. Gick lite stelt i ena varvet på ena sidan för det var tydligen något läskigt i buskarna varje gång man red förbi men hon jobbade på superfint i både skritt och trav men även galopp!


Hon verkar gilla detta väldigt mycket, speciellt nu när hon förstår mer vad som ska göras! Super kul!!


Efter ridningen så blev det att dra lite tråd, Mira var så himla snäll och hjälpte mig. Gick väldigt fort också för den delen. Lite mer än 30min drog vi lite mer än en rulle på. Ända gången som blev lite tjafs var vid vattenskiten :/ HAHA... Slutade med att jag fick hoppa i det typ för Mira förstod inte vad hon skulle göra....


Men det gick bra! Så lite mer tråd ska dras runt (halva biten tror jag mer bestämt). Sen får vi se!

Dock hade dom inge tråd på CG idag, så jag vet ej... Gaaaah!!!


Kom hem runt halv 6 och då gjorde ja mig klar för en vända ner till stan. RIX FM såklart ;)

Eric Saadé kom och det lär man ju se. Han dansar så enormt jävla bra och är så sjukt jävla snygg för den delen med och gör hyfsad bra musik!

Men sen var även gruppen som gör "Dansa, Pausa" där och vilket ös dom hade!

Slänger upp lite bilder och filmer sen. Filmade dom och Saadé sen fota jag Saadé något, men det blev inga toppen bilder men man ser han ;)


Nu har jag nyss kommit hem så jag ska värma mig, stod 2½ timma ute och det blev kallare och kallare för tiden BRR!!! Så godnatt på er folket!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards