sakura

Alla inlägg den 1 juni 2012

Av Malin - 1 juni 2012 22:08

BÖRJAR MED ATT GRATTA MIN LILLA BEBIS SOM IGÅR 31/5 FYLLDE 2ÅR - MIN LILLA MIRAZ!! <3


Blidde inget rida igår som jag sa att jag skulle :p Men jag var helt jäkla död, somnade även på soffan och nej, det var inte alls kul alltså. Idag har det iaf varit bättre!


Gick hem redan vid 13 idag, så jag träffa Mica och Gabbi på stan en sväng sedan åkte jag hem och gjorde mig redo för stallet. Mira hängde med mig idag igen vilket hon tyckte var himla kul :)


Vi red först, Mira fick rida från stallet upp till grusrondellen (den längre biten) sedan så fick hon rida några varv där i skritt då såklart. För stigbyglarna var lite långa för henne så jag tror inte hon våga trava. Tror inte hon gjort det så mycket innan heller så?

Men det gick superbra, min älskade Sakura är ju fantastisk och Mira var så glad och sa flera ggr "Gud vad snäll hon är, hon lyssnar jätte bra" :)


Sedan var det iaf min tur, och då blev det lite mer jobb ;) Vilket gick jävligt bra, mycket stolt! Inge strul med gångarterna utan sökte sig ner fint, jobbade på. Gick lite stelt i ena varvet på ena sidan för det var tydligen något läskigt i buskarna varje gång man red förbi men hon jobbade på superfint i både skritt och trav men även galopp!


Hon verkar gilla detta väldigt mycket, speciellt nu när hon förstår mer vad som ska göras! Super kul!!


Efter ridningen så blev det att dra lite tråd, Mira var så himla snäll och hjälpte mig. Gick väldigt fort också för den delen. Lite mer än 30min drog vi lite mer än en rulle på. Ända gången som blev lite tjafs var vid vattenskiten :/ HAHA... Slutade med att jag fick hoppa i det typ för Mira förstod inte vad hon skulle göra....


Men det gick bra! Så lite mer tråd ska dras runt (halva biten tror jag mer bestämt). Sen får vi se!

Dock hade dom inge tråd på CG idag, så jag vet ej... Gaaaah!!!


Kom hem runt halv 6 och då gjorde ja mig klar för en vända ner till stan. RIX FM såklart ;)

Eric Saadé kom och det lär man ju se. Han dansar så enormt jävla bra och är så sjukt jävla snygg för den delen med och gör hyfsad bra musik!

Men sen var även gruppen som gör "Dansa, Pausa" där och vilket ös dom hade!

Slänger upp lite bilder och filmer sen. Filmade dom och Saadé sen fota jag Saadé något, men det blev inga toppen bilder men man ser han ;)


Nu har jag nyss kommit hem så jag ska värma mig, stod 2½ timma ute och det blev kallare och kallare för tiden BRR!!! Så godnatt på er folket!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards