sakura

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Malin - 6 juni 2012 21:43

Runt Lönnemossa tillsammans med Amanda :)

Jag fick låna Pillan utav Sarah vilket jag tackar och bockar för. Kan säkert ta henne fler dagar om du känner för det, bara att hojta. Vet hur det känns att vara slutkörd.


Det började regna när jag cykla ut, så jag puckla på mig kläder vilket jag ÅNGRAR!! När Amanda kommer ut så slutar det och regna och solen och blå himmel kommer fram och det blidde kanonvarmt ute!


Vi hade pigga och glada hästar, riktigt kul. Dom båda skötte sig super och det var bara roligt att komma ut. Man blir så glad för sådana här dagar. Och sedan att se Amanda rida Sakura, jösses alltså hon rider så sjukt bra och Sakura går SKITBRA med henne!


Amanda rider mjukt och lyssnar mycket på Sakura, vilket behövs. Sakura gör allt i sin makt för att det ska bli rätt och hon har blivit så mjuk och fin i ridningen nu Sakura. Riktigt kul att jobba med henne!


Det blev en del trav och galopp, Sakura gjorde lite glädjeskutt fick jag veta men det var knappt så dom märktes av sa Amanda och hon håller med mig om att det är en sjukt skön och bra sadel, man sitter som gjutet i den! ;)


Jag vet inte hur det blir ännu, men jag vill ha Amanda. Det känns så himla bra ALLA gånger... Jag hoppas hon hinner ut fler ggr innan hon drar till Västkusten och blir där över hela sommaren. Men vi får se!
Det jobbiga är att hon ska testa en till, äldre men tävlad. Den skulle ev säljas också så hon visste inte hur det blir men hon har fasnat enormt för Sakura och hon tycker det är kul att rida henne dels för att hon lyssnar så sjukt bra, bra riden för sin ålder samt mjuk och lätt att göra med.


Ja det märks längre fram hur det blir för jag skriver här inne då ;) Haha


Nu blir det sova! Två dagars jobb sen helg =D

Sen är det bara EN VECKA tills semestern wiiiiieeee 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards