sakura

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Malin - 21 juni 2012 21:24

Yes!! 

Nu är rockarden såld, så jag behöver längre inte bry mig i den. Gud så skönt!


Men jag har fortfarande sadeln, baksele och lite smått och gott kvar! KÖP DET!!

Vill bort med all skit nu så man kan rensa på riktigt i sadelkammaren ;)


Var bara ner och pussa på flickorna idag och kollade dom plus släppte över dom till andra delen av stora hagen! Skönt att den andra delen får vila ett tag nu så det kan växa upp lite mer gräs där. Skulle tro att efter att dom stått i denna delen får dom gå upp i lilla hagen ett tag, gräset där räcker väl inte mer än 1-2v skulle jag tro (inte så jätte högt)!

Så efter det får dom gå ner i större delen av stora hagen!


Vi kommer nog klara oss ifrån stödfodring av hö tills Augusti/September i år, det mycket för att det bara varit mina 3 hästar nu i början. Bamse skulle jag kommit idag men blev lite ändrat igen eftersom kompisen istället för Bamse blivit halt.

Men han kommer inom någon dag... :)


Men sen kommer den andra och som sagt, då åker Bamse över till honom och så ska dom gå tillsammans i någon vecka. Så det blir kalas bra för våran del med betet :) Känns bra! :p


Skit samma!
Nu blir det slapp!

Av Malin - 21 juni 2012 18:27

Jodå det blidde en nattur iaf :) Mycket mycket mysigt var!

Stack väl ut runt 11 tiden så vi var tillbaka nrmare halv 1 nästan.

Red runt Lönnemossa, och idag provade jag nya schabraket som jag tycker funkar bra faktiskt. Men givetvis får den en del negativa omdömmen tyvärr!


Först så sitter sadelgjordshålet längst ner på kanten lite för mycket på mitten, så det blir inte så bra när man ska spnna för schabraket vill då längre bak och det slutar med knöligt precis där.

Sedan fästerna i fram som man sätter om stigbyglar lr liknande dom är för korta så det viks upp en aning där fram nu och sitter rätt spänt. Lite smådrygt men inget man kanske tänker på om man inte är mig? Haha


Annars var det kanon tror jag, stl full men kändes lite kort måste jag erkänna men jag tror det funkar iaf. Ska ev sy om fästerna där nere så gjorden kan ligga bra utan att schabraket börkar nertill. Ev så att jag även länger fästen där uppe. Vi får se hur jag orkar dona med det ;)


Den ska vara byggd för bomlösa sadlar, men jag tyckte att kanalen för ryggraden kändes bred men kändes inte konstigt när man red så tror bara det är jag som är nojig :p Vilket jag kan vara rätt ofta!


Så den är helt OK om jag bara syr till fästerna på den!


Ridturen gick kanoners :) 
Pigg och trevlig häst, hoppade till för ett gäng blommor i ett dike bara. Dom var i olika färger och såg tydligen skitläskiga ut, hahaha

Inga problem annars, gick på som vanligt!


Vi körde i alla gångarter men inte hårt jobb eftersom hon stått en vecka i princip.

Men nu är vi igång igen och det känns bra! Nu ska vi jobba upp oss.


 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards