sakura

Alla inlägg den 10 juni 2012

=D

Av Malin - 10 juni 2012 20:36

Ååh det blev ännu en underbar barbacka tur idag =D


Red runt Långtäkt, tänkte rida förbi Lennart påväg ut och trodde jag skulle hinna upp innan Sakura hörde andra hästar bakom oss, men tyvärr hon hörde dom och ville absolut inte gå mer då. Jag AVSKYR att få andra ridande framför eller bakom, är man framför så är man i även är man bakom så kan man inget göra.


Så jag beslöt för att ta andra vägen iaf, och det gjorde jag rätt i :) Gud vad fin och trevlig hon var även idag. Det är så himla kul att rida henne nu, hon går klockrent varje gång. Och jag ÄLSKAR att rida ensam, då har man en sak att fokusera på. Mig och hästen och det är bara för underbart!


Red på en hel del i trav idag och en del galopp också, gud så underbart det är att känna att jag har balansen. För barbacka är det bästa som finns helt ärligt, det är en underbar känsla och man får en sådan kontakt med hästen.


Vi var ute en timma ganska exakt, mycket mycket trevligt.

Får se om jag sticker ut en sväng imorgon igen, men jag tvivlar på det eftersom vi ska jobba till 18.00


På tisdag ska Amanda ha Sakura, spännande minst sagt men hon är en riktigt duktig tjej och dom två är väldigt fina tillsammans så det ska gå perfekt för dom. Gud så spännande och få höra hur det gått för dom.

Ska bara påminna om att Miraz lär tas med upp och ställas i hagen eller i boxen OM Pillan inte är i hagen :)


Nu ska jag ta en lång och välförtjänst dusch, imorgon hade jag tänkt svänga förbi Byggmax men jag får nog be karln om det eftersom jag slutar så sent :/ Eller när stänger dom tro?? Aja, det märks.
Ska köpa hem lite virke och påbygga lite projekt :p


Godnatt alla! 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards