sakura

Alla inlägg under juni 2012

=D

Av Malin - 10 juni 2012 20:36

Ååh det blev ännu en underbar barbacka tur idag =D


Red runt Långtäkt, tänkte rida förbi Lennart påväg ut och trodde jag skulle hinna upp innan Sakura hörde andra hästar bakom oss, men tyvärr hon hörde dom och ville absolut inte gå mer då. Jag AVSKYR att få andra ridande framför eller bakom, är man framför så är man i även är man bakom så kan man inget göra.


Så jag beslöt för att ta andra vägen iaf, och det gjorde jag rätt i :) Gud vad fin och trevlig hon var även idag. Det är så himla kul att rida henne nu, hon går klockrent varje gång. Och jag ÄLSKAR att rida ensam, då har man en sak att fokusera på. Mig och hästen och det är bara för underbart!


Red på en hel del i trav idag och en del galopp också, gud så underbart det är att känna att jag har balansen. För barbacka är det bästa som finns helt ärligt, det är en underbar känsla och man får en sådan kontakt med hästen.


Vi var ute en timma ganska exakt, mycket mycket trevligt.

Får se om jag sticker ut en sväng imorgon igen, men jag tvivlar på det eftersom vi ska jobba till 18.00


På tisdag ska Amanda ha Sakura, spännande minst sagt men hon är en riktigt duktig tjej och dom två är väldigt fina tillsammans så det ska gå perfekt för dom. Gud så spännande och få höra hur det gått för dom.

Ska bara påminna om att Miraz lär tas med upp och ställas i hagen eller i boxen OM Pillan inte är i hagen :)


Nu ska jag ta en lång och välförtjänst dusch, imorgon hade jag tänkt svänga förbi Byggmax men jag får nog be karln om det eftersom jag slutar så sent :/ Eller när stänger dom tro?? Aja, det märks.
Ska köpa hem lite virke och påbygga lite projekt :p


Godnatt alla! 

Av Malin - 9 juni 2012 23:00

Kör en update från en underbar kväll tillsammans med syster Petra och hennes två polare från salsa gänget i Örebro :)

Dom kom nämligen till Falun för att det hölls en intensivkurs vid dansstället i Norslund/Willys ikväll.


Åkte hem till Petra och dom, eller hem och hem. Dom hyrde lägenheten i hälsinggården så vi satt där och drack och hade det riktigt trevligt tills vi åkte in till Tzatziki och käkade massa god mat :) Drack en suspergo cider där också!

När vi var klara där for vi vidare till lokalen, och där var det full rulle redan och temat var Vit klädsel vilket dom flesta höll också :)


Några stycken hade ljusa kläder men tyvärr ej vitt men dom flesta var helt vitklädda vilket var himla kul och se :) Själv var jag nästan helt vit, hade svarta leggings men det är godkänt ;) Plus att jag inte dansa, jag filmade bara.

Salsa verkar för komplicerat, hahaha

Iaf för en som inte kan dansa vill säga!


Mycket trevlig dag och kväll med en kär syster och hennes vänner <3<3

Av Malin - 8 juni 2012 21:36

Jag är så sjukt jävla nöjd över ridningen idag :D Min älskade flicka var så sjukt duktig idag!!


Åkte ut efter 18 tiden och trodde aldrig att jag skulle orka rida MEN jag tog tag i det och gjorde Sakura klar och tänkte vad fan, jag rider en barbackatur med lite skritt och travarbete upp vid grusrondellen så nog gjorde jag det.

Och ridningen gick verkligen super, hon var lite seg i höger varv idag, småsurig när jag bad om traven bland annat.


Men hon tog den sedan utan problem när jag värmt upp mer i vänstra först. Hon gick så sjukt bra, lugn och fin trav och jobbade sig i form väldigt bra. Min balans gick hyfsat bra också speciellt i vänster varm måste jag erkänna för i höger fick jag trycka ut henne lite....!


Avslutade med att rida bortåt Lönnemossa men sen in i skogen och vägen via broarna. Och vet ni vad, jag kände mig så sjukt säker och taggad och med en lugn och fin häst så jag tog mina FÖSRTA galoppsteg BARBACKA idag med Sakura :D GUD VAD UNDERBART DET VAR!! Vi tog galoppen flera ggr dessutom och sista blev upp för backen!


Fy fan vilken känsla och det var den där underbara korta och lugna galoppen =D=D Mums fillibabba!!!

Så jag är jävligt glad för att jag tog mig ut med sötnosen kan jag lova!


Som vanligt stod sedan en ledsen Sakura vid grinden när jag gick, hon tror jämt att hon ska få följa med mig!

Min sötnos <3<3


Bjuder på en del bilder som jag tog idag efter att jag ridit!!


                             

Av Malin - 7 juni 2012 20:44

Helt slut är jag, idag har jag inte alls orkat mig ut till hästarna faktiskt!
Haft en huvudvärk som heter duga sen man kom hem, så jag har bott i soffan mesta tiden :/ Förutom när jag packade ner lite enkla saker i kartonger. Så 2 ½ låda gjorda idag. Duktiga jag!


Sen dog jag i soffan igen framför en film som faktiskt var rätt bra :) Michelle som nämnde den när hon var här sist då vampiresnyggisen är med i den.


Nu har jag gjort lite nudlar å oboy, mums mums :p

Har käkat en massa jävla idag, helt otroligt. haha


Imorgon är det fredag och gud så jag längtar!!
Ska ut och rida imorgon, så jävla kropp nu ska du orka! Men tror det blir på kvällen faktiskt. När Sarah varit ut så jag slipper dra två hästar med mig upp :p Men men vi får se på det.


Sarah kom förbi med batteriet också för det är dött, så det laddas för full rulle nu :)
Får se när Per kommer med det andra åt mig som han skulle fixa.


Ska under helgen sätta om stolpen och dra om med tråden eftersom dom ska gräva vid pumpen som är paj. Som jag sa till Sanne så tror jag den spruckit när kälen gick ur marken i våras och har väl sen dess stått och läkt vatten i massor i och med att det är översvämning i hagen :p Så det blir nog bra när dom ordnat det där.


Får se hur morgondagen blir, ni ser väl ;)

Av Malin - 6 juni 2012 21:43

Runt Lönnemossa tillsammans med Amanda :)

Jag fick låna Pillan utav Sarah vilket jag tackar och bockar för. Kan säkert ta henne fler dagar om du känner för det, bara att hojta. Vet hur det känns att vara slutkörd.


Det började regna när jag cykla ut, så jag puckla på mig kläder vilket jag ÅNGRAR!! När Amanda kommer ut så slutar det och regna och solen och blå himmel kommer fram och det blidde kanonvarmt ute!


Vi hade pigga och glada hästar, riktigt kul. Dom båda skötte sig super och det var bara roligt att komma ut. Man blir så glad för sådana här dagar. Och sedan att se Amanda rida Sakura, jösses alltså hon rider så sjukt bra och Sakura går SKITBRA med henne!


Amanda rider mjukt och lyssnar mycket på Sakura, vilket behövs. Sakura gör allt i sin makt för att det ska bli rätt och hon har blivit så mjuk och fin i ridningen nu Sakura. Riktigt kul att jobba med henne!


Det blev en del trav och galopp, Sakura gjorde lite glädjeskutt fick jag veta men det var knappt så dom märktes av sa Amanda och hon håller med mig om att det är en sjukt skön och bra sadel, man sitter som gjutet i den! ;)


Jag vet inte hur det blir ännu, men jag vill ha Amanda. Det känns så himla bra ALLA gånger... Jag hoppas hon hinner ut fler ggr innan hon drar till Västkusten och blir där över hela sommaren. Men vi får se!
Det jobbiga är att hon ska testa en till, äldre men tävlad. Den skulle ev säljas också så hon visste inte hur det blir men hon har fasnat enormt för Sakura och hon tycker det är kul att rida henne dels för att hon lyssnar så sjukt bra, bra riden för sin ålder samt mjuk och lätt att göra med.


Ja det märks längre fram hur det blir för jag skriver här inne då ;) Haha


Nu blir det sova! Två dagars jobb sen helg =D

Sen är det bara EN VECKA tills semestern wiiiiieeee 

Av Malin - 5 juni 2012 19:33

                                                   

Av Malin - 5 juni 2012 19:19

               

Av Malin - 5 juni 2012 19:05

Här kommer dom, äntligen...

Det är alltså allt möjligt så jag tror jag gör inlägg för inlägg med bilderna :) 

Tar hoppträningen samt bilderna från kvällen då jag och syrran red en sväng också!


           



Bjuder på en film också!


   

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards