sakura

Alla inlägg den 11 januari 2013

Av Malin - 11 januari 2013 19:52

Åh herregud må jag säga!


Igår kväll hände det grejer kan jag lova er... 

Gick och la mig halv tio och var kanontrött, 21.40 ringer mobilen och jag fattade inte alls varför Tina ringde så jag svarade och då var det Nilla som berättade att hon hade mina tre hästar i sin hage... Jag flög upp ur sängen och fattade verkligen ingenting!


Hon sa det att hon hade tre bruna hästar hos sig och då sa jag det att nej, jag har inte tre bruna och då sa hon det att okey en är spräcklig... Mitt svar blev, åh ja då är det mina!


Vi bestämde att jag skulle ringa Sanne och se om hon var vaken, och jaga skjuts också och så skulle hon kolla om Amelia ev var vaken.

Hon ringde sedan upp och sa att Amelia kunde hjälpa henne så hon skulle hämta henne och sen skulle dom gå tillbaka med flickorna mina tillsammans.


Jag fixade skjuts tillsammans med Mica och åkte ut, Nilla sa åt mig att åka och fixa staketet så fixade dom över hästarna åt mig. VÄLDIGT SNÄLLT!


Så vi letade igenom hagen och nedanför huset så hade en stolp flygit åt helvetet, så det var bara att kapa tråden och dra om allt helt. Blev faktiskt jävligt bra trots vinter ;) haha

Fick bli en plaststolp ner i mitten eftersom mellanrummet blev alldeles för mycket emellan dom andra stolparna. Tur nog fanns det hård snö så jag fick ner stolpen bra.


Dom kom med hästarna strax därefter så vi släppte in dom i hagen och vi såg att Sakura var sjukt rädd för balen till en början och jag tyckte mig höra plasten fladdra så jag gick dit och kikade och jodå, det var en massa plast som kommit loss.

Så jag tror helt enkelt att det är plasten till balen som smällt, fladdrat och levt sitt liv där och skrämt hästarna så pass mycket så att dom kutat neråt och då även kommit in i en av stolparna som flugit iväg och dom kommit ut. För det är det enda som jag kan tänka mig, jag menar dom har ALDRIG ens försökt ta sig ut inte ens vid nyår osv och då är dom också rädda....


Men hästarna mår bra, kollade igenom dom mer noga idag och alla ben osv är hela och dom verkade lika goa som vanligt ;) hehe


Så jag som la mig i tid kom istället i säng halv tolv och somna väl vid tjugo i typ, kollade väl på kl .38 sist så det blev ännu en natt med lite sömn :( 5 timmar... Suck

Men det gick bra och jobba för det, dock jävligt trött i morse så jag hade kunnat försova mig...


---------------------------

Dagens update!


Idag blev det ett dressyrpass med Pillan =) Det kändes helt underbart faktiskt, att få sitta där och jobba med henne igen. Dock är hon en helt annan häst än för något år sedan... Men hon lossnar för var dag och blir mjukare och finare.


Jag kollade igenom alla gångarter och skritt och trav gick ruskigt bra, väldigt fin och lugn trav och hon sökte sig neråt också vilket kändes kanon. Galoppen var däremot svårare måste jag erkänna, väldigt jobbigt tyckte hon men hon gjorde det jag bad om till slut (Kan ju inte sitta ner och ta galoppskänkeln för svanskotan märkte jag). Men jag ville ändå känna på och det gick ju, fick använda rösten mer :)


En stor jävla fågel skrämde skiten ur oss också så vi flög åt sidan... Men det gick bra, dock var både hon och jag lite nojiga efteråt tror jag för jag tyckte mig höra någon gå i snön och ja usch.. Pillan stirrade på saker in i skogen titt som tätt också, haha.. Gjorde inte saken bättre!


Dagens pass fick förträffligt enligt mig. Duktiga tjejen!
Hon minns då absolut vad som gäller, flyttar lätt för skänkel, ställer sig osv.


Så detta ska nog gå väldigt bra, känns så jävla bra!
I vår ska jag nog börja rida för intrsuktör igen tror jag, om det blir Gemma eller någon annan får tiden utvisa ;)


Dom andra två flickorna fick bara lite gos i hagen så imorgon blir det nog att försöka aktivera dom alla tre, Pillan blir nog inte något hårt, kanske en skrittur eller promenad eller ut och ha lite kul i skogen? Ja vi får se vad som hinns med helt enkelt. Men försöka ska jag!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards