sakura

Direktlänk till inlägg 23 september 2012

Ridning + promenad

Av Malin - 23 september 2012 22:13

Idag blev det en uteritt tillsammans med Alexandra, det gick riktigt bra även om Sakura höll på och fjanta sig en del för henne när hon fick lov att hoppa av för att sparka undan bajs på vägen, då ville inte riktigt Sakura stå still så Alexandra blev nog lite irriterad där (vilket jag med skulle ha blivit). 

Tror Sakura testa henne lite där, men annars gick det sjukt bra, pigga och glada hästar =D


Pillan låg enormt mycket på bettet och tyckte verkligen inte om det, även Alexandra höll med där. Men det gick bra :) Ska bli kul att komma igång med hennes träning senare i december, då blir det dressyr i massor. Min fina flicka!


Vi red runt långtäkt iaf, på slutet tog vi en liten galopp också... Så himla kul =D


Jag blev kvar en timma längre än Alexandra för jag mockade osv och hon var stressad hem eftersom hon egentligen skulle ha tagit en timmes tidigare buss än hon tog.


Så jag hann med Miraz också :)


Tog en liten promenad med tösen, hon tiggde så enormt om det. Skulle egentligen inte göra något men i sista minuten så tog jag med henne och gick efter bilvägen för lite mer trafikträning.

Det gick verkligen super och vilken energi hon börjat ge med sig, det är som att hon inte alls är lika ömfotad men man ser det såklart ibland och märker det då hon vill dra sig lite mot gräsmarken. Så skor blir på fram iaf!

På vägen tillbaka så mötte vi en lastbil eller vad skjutton man kallar dessa saker  Vet ni hur dom ser ut som sätter ut sådana här plastpinnar med reflex på efter vägarna? Iaf en sådan mötte vi och det blinkade med säkert 70 orange/gula lampor, när den gjorde hål i marken för pinnen så lät det som fan och sen poff ner med pinnen för att sedan brassa på mot nästa plats och ha ner nästa pinne.

Denna mötte vi och hon tog det lugnt, väldigt lugnt. Blev lite nervös/rädd när han brassa förbi oss men hon höll sig lugn och lyssnade jättefint på mig. Var lite nervig efter eftersom klantskallen till förare brassa på som han gjorde precis vid oss men hon lugna sig väldigt fort! Så nu har vi mött två läskiga stora saker och denna både lät och blinka vilket gått KANON!

Hade det varit min 08:a så hade nog hon slitit sig från mig, tyvärr... Men det är något vi får jobba med!
Miraz lyssnar och litar en väldigt massa på mig har jag märkt nu när vi varit iväg på massa saker tillsammans och fått uppleva både det ena och det andra.

Så riktigt nöjd över dagens promenad och ridning för den delen.

Kul att få rida Pillan ibland och ser fram emot att få rida henne mer snart. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 1 november 2015 23:45

Denna sida har varit död ganska länge nu och jag ska säga att jag säkert inte kommer uppdatera varje dag. Men nu har den legat nere pga en massa saker som hänt och sen har jag även legat sjuk.   Men igår och i förrgår så red Anna Miraz, ut i sk...

Av Malin - 17 oktober 2015 21:29

Vilken underbar dag det varit idag alltså =D   Blev en tidig start på dagen också, halv 7 i morse ringde kl och kvart i var jag ur sängen. Käkade frukost och gjorde sedan mig klar och fick skjuts till Höjen för och möta upp Moa och hennes mamma. ...

Av Malin - 16 oktober 2015 20:15

Idag blev det vila för fröken igen.   Borstade henne och gav lite hö igen då dom inte hade så mycket mat i hagen. En mysdag helt enkelt även idag :)   Sedan hade jag mockning av ligghallarna så det gjorde jag innan jag tog in Miraz. Skönt...

Av Malin - 15 oktober 2015 22:36

Igår var det en fin dag igen, solen lyste men det var kyligt ute, inte som i förrgår men mot kvällningen blev det mera.   Det blev en kort barbackatur med Anna, mesta delen skritt men vi travade faktiskt lite med =) Väldigt trevligt och mysigt. ...

Av Malin - 13 oktober 2015 21:11

Idag var det riktigt kyligt ute kan jag tala om, solen lyste förvisso men den värmde inte så speciellt mycket. Nu märks det att vintern är påväg, speciellt dessa dagar då det är såhär kyligt. Det visas att det ska bli runt 3- under natten hos oss, in...

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards