sakura

Alla inlägg den 10 september 2012

Av Malin - 10 september 2012 19:32

Idag åkte jag och Sarah ut tillsammans då vi skulle flytta upp hästarna till vinterhagen bland annat :) Vilket gick väldigt fint. Vi rullade ut en bal först för att slippa en massa hästar omkring.


Sedan hämtade vi upp flickorna, Sakur fick gå in i hagen eftersom hon saknar sko fortfarande. Hovis har ej hört av sig heller och jag messade henne även idag för att kolla om hon kikat upp en tid. Men ännu inget svar :(


Miraz tog jag in i stallet och Sarah skulle ut å rida så hon tog Pillan.


Miraz stod då och njöt vid borstningen, men hon småtjafsade lite med benen, hon har fått lite muggvarning så jag lär vara där och gnugga och gno på henne vilket inte uppskattar så hon gillar inte alls när jag ska borsta där nere så jag lär tyvärr hålla hoven på henne nu för det. För rent lär det bli!


Sen så stack vi ut på en liten tömkörningstur =D

Och hon skötte sig så otroligt bra även denna gång, vi travade lite på dom ställen hon kunde, hon stannar direkt när jag gör det kommandot. Vi övade på och stå still emellanåt vilket går framåt också. Det sitter nog snart ;)


Sedan så vek vi av på en ny väg idag, vi brukar svänga vänster på ett ställe vanligtvis men nu valde jag höger vilket hon såklart reagerade på MEN hon gick på dit jag bad, lite försiktigt först men sen så flöt det på som vanligt igen :)
Duktiga flickan!


På slutet av denna slinga så kommer man ut på vanliga slingan precis ovanför stallet i princip. Så hon klarade även en ny väg vilket jag är stolt över.

Ska kika på boots när jag ska till Hööks i slutet av månaden, får se om jag kommer hem med några eller ej. Lär kolla stl dock först så att man inte lär byta :p


När dom finns så kan vi ut och gå på grusvägar utan problem =D Jippi!! 


Här kommer en liten snutt från idag, minskad igen (för slö för och lägga över på datorn) :p


 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards