sakura

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin - 8 augusti 2012 20:11

Igår kväll blev det mys med älskling, vi såg på Hunger games, äntligen. Jag har gått och väntat på skiten ganska länge nu så nu fick vi ett tillfälle :)

Filmen var väl OK tycker jag, dock hade jag förväntat mig mer utav den tror jag eftersom man hört hur jävla bra den är osv....!


Idag blev det stallet, jag och Sanne skulle väl rida igen men det blidde inte så då Sakura dragit av en tappsko, antagligen fasnat och dragit ur den då hålen och hoven var så fin så. Hovis kommer ev på fredag och slår på en ny, hoppas på det.

Hittar man den i hagen och den är OK så kan Sanne slå på den också skulle jag tro :) Så får hon och jag äntligen ut och rida igen!


Det är verkligen kul och rida med henne och Aramis! Går ALLTID bra!


Men iaf, istället borsta jag henne i massor och så stod vi och gosa och myste tillsammans, min snutta <3

Hade på lite tjära i hovarna idag eftersom jag såg lite röta i förrgår, idag tyckte jag inte jag såg något direkt. Lite mojsiga hovar så lite tjära gör nog susen!


Imorgon ska jag tvätta och hinner jag ut på kvällen så ska jag träna med Miraz, men jag misstänker att jag inte hinner ut (gud vad jag längtar tills bussarna går varje kvart), nu går dom bara varje halvtimma och det är smådrygt ibland eftersom det ändå tar 20-25min att åka mellan mig och stallet också.


I helgen ska jag försöka fota flickorna, lite uppställningsbilder kanske om jag lyckas få med min älskade sis ;)


:)

Av Malin - 7 augusti 2012 21:55

Firar jag å karln tillsammans idag. Tänk vad tiden går fort, står inte på förens det är 10 års jubileum :) Gud så kul!!


Idag jobbade jag 06.00-14.30 vilket gick bättre idag än förra gången iaf. Men jag vill absolut inte jobba dessa tider oavsett! Usch..


Efter jobbet skulle jag till Manhem men det blev inte som tänkt då dom hade försökt få tag i mig om en ny tid då Birgitta ej kunde vara med.
Så detta fick jag på tal när jag kom dit men hon sa då att vi gör röntgen iaf och så får vi ta det andra på fredag.


Men det roliga var att röntgen maskinen strulade så jag fick gå hem bara :p vilken rolig tid!
Jobbade mina tider idag just för att slippa ta ledigt.. Grr


Sen har det inte hänt mycket, var helt död när jag kom hem så det blev ingen ridning.
Somnade istället framför dressyr os men vaknade efter 40min kanske?
Handlat på mig på Apoteket också så nu ska bihåleinflammationen försvinna ;)


Pratade med sjukhusrådgivningen som tyckte jag skulle ringa min läkare för att få antibiotika mot det.
Men jag sa att jag gärna provar med att gå på en kur ibumetin och nässpray samt så ska jag dricka mycket och sova högt med huvudet.


HåLler tummarna för att det är borta snart! Drygt p ha ont!


Bjuder på bilder på söt Diva :)
Samt bilder från när vi var upp till mormor å lämna fina stenar..

Av Malin - 6 augusti 2012 20:39

Med Sanne stod på schemat idag och gud så underbart!


Fick för mig att Sakura stått i 5 dagar (onsdag-söndag), men jag tror till och med det är 6 dagar.. Mitt minne svajjar men jag är nästan helt säker på att jag självog i soffan när jag kom hem från jobbet, för sen kom väl febern!


Iaf, hon har skött sig så otroligt bra idag för att ha stått i en vecka nästan :) Dom är som natt och dag dessa två, går så jävla sjukt bra ihop (ja jag vet att jag säger det jämt) men det är sant. 


Vi red runt Lönnemossa, första gången för Aramis men det gick otroligt bra. 

Dom går så himla lugnt och fint tillsammans så det är inte alls ofta någon blir rädd, himla skönt!


Vi tog alla gångarter idag också, men mest skritt och trav. En hel del arbeten, jag och Sakura jobbar mycket på ställning åt höger eftersom hon är lite stel där och det går framåt faktiskt :) Men släpper det inte inom 1-2v så får nog vet kolla över henne vid tandraspning i slutet av månaden. 
Det vill säga om hon kan känna över en kropp efter stelhet osv? Annars får det bli Annika och då blir det massage och ev nålar beroende på om hon hittar något.


Imorgon ska vi satsa på ridning igen MEN det är lovat väldigt mycket regn så vi sa att vi avvaktar tills imorgon, jag vill helst inte att hon står imorgon men jag känner inte för att rida i regn när jag är lite krasslig fortfarande. Så vi får se imorgon helt enkelt.


Ska imorgon ringa vårdcentralen alt sjukhusrådgivningen, tror jag åkt på bihåleinflammation då jag har alla symtomen typ :(

Har trott detta sen frsta början då jag kände rejäl värk över kinder och runt ögonen när jag böjde mig framåt på jobbet i tisdags och när förkylningen sen bröt ut tänkte jag inte alls på detta mer förutom idag när jag böjde mig igen och det gjorde satans ont ända upp i pannan.


Jag är dessutom fortfarande hes lr hur man ska säga, men jag är inte täpt i näsan dock känner jag att det är snor i bihålorna bland annat. Får rejäla snorklumpar som jag får spotta ut, kan knappt svälja när jag får dessa.

Så jag ska ringa imorgon och hoppas få något tips på något jag kan köpa så jag blir bättre för det är inte kul :(


Fick problem med mitt vänstra knä på jobbet idag också vilket inte blev bättre alls, smorde det med zoon förut så just nu är det OK, hoppas det inte kommer tillbaka för då blir jag tokig. Fick sådär ont efter ridningen så jag bara ville gråta :( Inte alls kul! Det gör ONT som fan...


Jaja, update imorgon...

Bye

Av Malin - 3 augusti 2012 14:23

:)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards