sakura

Alla inlägg den 20 augusti 2013

Av Malin - 20 augusti 2013 22:00

Idag tog jag in min sötnos och borstade igenom henne medans jag funderade på vad jag skulle hitta på och tösa stod nästan och sov på gången (första gången tror jag?).

Sedan så hämtade jag repgrimman och långsnöret och gick ut i paddocken och lekte lite med henne faktiskt.
Övande mycket från marken, NH. Och det gick sjukt bra 

Blev en del stå still, backa, framåt och sidvärtes typ.
Sedan även att kunna ta med spöet över hela kroppen, vifta med det runt och över henne.
Sen även med att få henne att stå still medans jag backade långt ifrån henne samt även gå runt henne osv (Utan att hålla i långsnöret).

Allt gick verkligen super duper bra, hon ville gäääärna gå med framåt flera ggr men jag backade alltid tillbaka henne till fasta punkten och hon förstod det snabbt ändå.

Sedan busade vi runt lite på banan men matte blev så himla slut så jag föll ihop på huk en sväng och pusta och stöna och då kom hon ned med huvudet och kollade läget  Min älskling!

Avslutade med lite longering i bägge sidor, och longering har aldrig varit våran grej måste jag erkänna. Hon trycker på gasen och totalignorerar mig vid (ptroo).. Men idag fick jag henne lugn och avslappnad i ALLA tre gångarterna i bägge varven, visst lite bus i galoppen men bara hon lyssnar och är vaksam på mig så är det kanon och sen var avslappnad hela tiden.
Vid två tillfällen kom hon in i galopp från traven när jag ville ha trav men hon bröt den när jag sa åt henne (vanligtvis skulle hon ignorerat mig där). Så jag är verkligen supernöjd med min prinsessa!


Kan även säga att jag tror jag longerade henne senast i vintras? 

Jag var riktigt nöjd efter allt detta så jag avslutade ganska snabbt och gick något varv på banan innan vi gick in och hon fick sin kraft... 

SÅ nöjd med min bebis idag!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards