sakura

Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av Malin - 5 augusti 2013 21:34

Ny vecka, min sista semestervecka dessutom så det känns förjävligt, vill vara ledig betydligt mer måste jag erkänna. Konstigt med tanke på att jag bara jobbar 3 nätter i veckan, haha :p


Nåja, idag mår Diva bättre =) Så idag har vi kunnat hålla dom vanliga tiderna med promenader utan problem. Så med andra ord får hon inge mer mjukmat här hemma iaf. Stackars tösa, en blandning av det och värmen gjorde hennes mage knas...

Men hon har en känslig mage så man får se upp!


Sovit sjukt jävla dåligt i natt så jag låg och tryckte till strax efter halv 3, då borde jag fått ihop norlunda timmar iaf. Men har varit en aningen seg alltså. Fattar inte varför jag inte kunde somna, skittrött givetvis men nej :( Låg iof och tänkte på n hel jävla massa! *grr*


Hängde med Lina ut till stallet idag igen, hämtade även ut nya sadeln som jag provade och lägga på och både jag och flera i stallet som är sjukt duktiga på sadlar sa att den såg ut att ligga bra.

Men sen lär man givetvis prova den så man se hur den ligger kvar så jag hoppas hinna prova den imorgon faktiskt.

Så håll tummarna =D


Istället blev det en barbackatur tillsammans med Lina, vi tog den längre Svedenrundan (så man rider igenom gården). Vår andra barbackatur ihop och det gick sjukt bra även idag. Vi travade på en hel massa faktiskt och vi tog några galopper också utan konstigheter... Skitkul!

Vi kommer fan ha bästa balsen längre framåt i tiden ;) Vänta ni bara!


Nu har jag nyss kikat på Lotta på Liseberg, Michelle och mor fick man se några ggr på tv:en, skitkul tycker jag. Får hoppas hon får träffa Danny boy nu då ;)


Imorgon åker jag ev med Lina ut igen, jag har kvällspasset så det ska bli spännande... Ska även bya box eftersom jag lånade ut min och tog Linas en sväng.

Så jag har lite att fixa i stallet, får se hur pass mycket skit i spånet det är eftersom det är används av andra hästar.


Tror vi ev skulle öppna upp andra delen av hagen nu också eftersom det bara är gult gräs kvar i deras nuvarande hage nu. Vi hade tänkt ställa dom i Sveden hagen där det är riktigt fint gräs nu men nu fick vi inte det iaf så då får vi ta andra delen även om det inte är mycket uppvuxet där så räcker det gott i någon vecka.


Vi får sen ställa ner dom vid sjön, det ska bara växa på sig lite även där om det lyckas komma mer grönt nu under augusti månad, man får se med vädret helt enkelt :)


Supertrött är jag, ska nu ut med Diva sen ska jag duscha och sen slöa lite framför någon serie =)


Bild från idag på Sakura och Ebbe <3

 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards