sakura

Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Malin - 4 augusti 2013 22:47

Exakt en vecka kvar och drygt 1 timma tills jag går på igen, fy fan vilken ångest jag redn börjar få :/

Känns inte alls bra, ingen som kan ge mig ett deltidsjobb med BRA lön? Är noggran och duktig på det mesta!


Nåja... Dagen till ära blev inte riktigt som tänkt då Diva är dålig i magen, fått gå ut på promenader lite oftare än annars vilket funkat bra. Men tycker så synd om henne. Men hon verkar bättre nu iaf så får hoppas det är över helt snart. 


Igår var jag på Rootvälta som sagt med några grabbar, ett roligt gäng som jag ännu inte riktigt lärt känna så mkt så det är svårt att hänga med i deras prat men dom är enkla och jävligt sköna och roliga som sagt så det går bra, skulle nog gått bättre om man druckit lite också.


Nåja Rootvälta i sig gjorde en bra spelning, så kul att se dom igen =D

Efteråt stod vi och snacka lite med dom, eller jag stod och nicka och log (fega jag).. Tog ett redigt tag i sången då jag var påväg och ramla ner från trappen när han gick förbi mig och Erik, så jag tog i han iaf, HAHA


Sedan var även Philip och Fredrik där, fick några chanser till bilder när andra fota och jag misslyckades totalt, tog bort mobilen för snabbt så det blev en suddig bild :( Men jag har sett dom IRL nu med, haha.. Älskar dom, dom är riktigt sköna.

Men måste säga att Philip verkade en aningen små grinig när han gick omkring där... :p


Men kanske inte så konstigt när fulla människor krängde på dom som fan, både karlar och kvinnor, haha


Skit samma, jag hade en riktigt bra kväll med grabbarna. Första gången på väldigt länge som jag inte är med karln ute tror jag? Hm.. Det var ganska skönt med ;) haha


Vi avslutade med en vända till MAX där vi käkade innan dom cyklade hemåt och jag gick hem, tog med Diva ut på promenad och sen la jag mig efter 03 någon gång.

David kom hem innan 04 iaf, han gick hem från Hälsinggården tydligen, varför han inte tog bussen vet jag ej? Inte smart där inte!


IDAG har jag haft fullt upp med Diva, fixat, sovit och sett lite simning..

Följde med Lina ut till stallet på kvällen och satte på flughuva osv sedan förbi och fyllde i två veckor med pass, nu sätter detta igång och jag är fan nervös :o

Finns hästar som kan vara lite på osv, livrädd för att jag ska tappa eller göra något fel... Hua!


Får se när jag kommer ut imorgon, men rida skall jag göra!

Hoppas få med Lina men hon jobbar så jag vet ej riktigt, hade även velat flytta hästarna men Jan har precis fyllt på fullt med vatten också så vi lär väl avvakta tills dom druckit ur det mesta, känns ganska dumt annars.


Men mår Diva bättre imorgon så tänker jag rida :)

På tisdag har jag kvällen så då blir det sent oavsett, då ska jag fodra alla och sedan ta in kvälls hästarna (två som fortfarande går ute till 20-21 om kvällarna.

Spännande ;)


Godnatt!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards