sakura

Alla inlägg den 31 juli 2013

Av Malin - 31 juli 2013 23:15

Fasna framför en del avsnitt av mina serier när jag la mig igår så jag stängde inte av förens mellan halv 4, 4 på morgonkvisten och det var lite drygt sen när kl ringde 09.50 :p


En halvtimma senare tog jag mig iaf upp och vi åkte ut till stallet och hämtade upp bilbatteriet så nu är det borta. Skönt det!

Nu är det bara däcken kvar, har inte riktigt plats för dom när höt levereras den 15:e :/ Men jag får försöka få plats med allt. Köpte bara hem 1ton nu eftersom hon iaf kommer gå ute hela augusti och september med beroende på vädret och då blir det bara stödfodring med hö och kraft.


Det blir väl bra i slutändan ;)


Jag tog och sov någon timme med Diva när alla stack ut på andra äventyr, haha

Det var skönt kan jag lova och jag slapp iof regnet sen som dök ner genom himlen vid 14 tiden...


Blev lite käk och fika sedan innan mamma och Michelle tog tåget hem till Örebro vid halv sex :( Väldigt tråkigt, dom är saknade redan av både mig och Diva..


Efter våran promenad vid halv 6 eller vad kl hann bli så fick jag sms av Lina som undrade om jag ville med ut och rida en sväng och det ville jag mer än gärna.


Vi red till Sveden och igenom gården denna gången, så nu har jag fått rida även den vägen :) Nu kan jag en hel del vägar minsann vilket känns bra.

Pigga hästar, speciellt Ebbe som sprang på sniskan också emellanåt, haha


Sakura busade till i galoppen två ggr men i övrigt var hon lite halvseg faktiskt, emellanåt låg hon på bra och i nästa sakta hon av.

Jag tog sadeln just för att hon var på tårna när vi hämta dom i hagen men under ridturen var hon lugnare än Ebbe, haha snacka om en sväng om där.


Ridturen gick kalas iaf =)

Stannade och handlade på Maxi på vägen hem också och sen har resten av kvällen spenderats framför Xmen 3 som visats på tv igen. 

Nu blir det nog lite serier igen..


Natti <3

Av Malin - 31 juli 2013 23:09

Idag blev det mer eller mindre en slappdag då det regnade en del kan man väl säga :p Skönt givetvis men lite trist när det är över dagen.


Istället så lagade jag en gryta till mina kära och sedan så kom Mica förbi på kvällen också, vi käkade lite grönsaker och dip och såg lite emellanåt på Xmen, 2an som gick på tv.

Jag tycker om dessa filmer och jag minns fan inte riktigt hur ettan är? Nåja..


Trevlig dag trots regnet, vi skulle egentligen ha grillat men då kom regnet och förstörde!


=)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards