sakura

Alla inlägg den 5 juli 2013

Av Malin - 5 juli 2013 07:15

Min tränare fick komma ut och hjälpa mig idag med träningen vilket var väldigt kul och nyttigt för min del.

Både jag och Sakura fick pressa oss lite, inte direkt några problem för fröken det var mer jag som trodde jag skulle dö emellanåt.


Sakura fick hoppa studs för första gången och jag första gången på en evighet alltså, fan vad det är kul egentligen =)

Saknar hoppning verkligen men jag är fortfarande rädd/osäker vilket märktes en del ggr, jag drog ner på farten emellanåt när jag blev osäker inför hoppet och det blev såklart stopp då men efter ett tag blev det lite jävlarenama och fan vad bra det gick.


Tur att man har en hoppglad häst säger jag, hon tvekar då inte mer än när hon känner mig tveka, hon lyssnar och litar på mig ill 110% så minsta lilla osäkra så känner hon det.

Några hjärnspöken var det ibland när hon fick för sig att grannen var ute men han var inte det så det var bara att driva på, hjälpa till med stödet osv.


Studsen var inte så höga tror jag, kanske 40cm (kryss)... Vi fick dessvärre ingen film på när vi hoppade det bäst utan bara när vi hade bommar först sen kryss. Lite trist... Men det kommer mer träningar ;)


Och jävlar vad hon kan hoppa, dock anstränger hon sig inte lika mycket när det är så lågt, vi höjde räcket som avslutning till ca 50min kanske och då hoppade hon betydligt bättre och tog i mer. Första gången var jag inte alls berädd så då studsa JAG i sadeln och trodde jag skulle åka av men det var absolut inga problem... Jag skrek till lite bara när vi var i luften! HAHA

ändes fan som vi hoppa 1m :o


Tagit två bilder från filmerna, lär klippa dom lite innan jag lägger ut dom för min tränare slutade inte filma mellan gångerna så haha :p


Bilder på min fina duktiga iaf!

Får se om Alexandra och hon kanske vågar avsluta med lite högre höjd på söndag ev, om hon kan följa med då.


   

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards