sakura

Alla inlägg den 8 juli 2013

Av Malin - 8 juli 2013 21:16

Blev en tripp igår kväll till älskade sötnosen för att ta in och borsta av samt ha på flugmedel på henne och sätta på flughuvan :)

Åkte med Lina ut och sen hämtade älskling mig!


IDAG...


Så blev träningen inställd, detta just för att hopptävlingen blev framflyttad till den 19:e istället. Kändes bra för det var tajt med tiden av träning.

Alexandra har ju sin häst att rida och sköta också liksom!


Vilket fall som helst så red jag ut på bäsen idag, blev bort till Sveden, över åkrarna :) Gud vad underbart det är att rida den vägen alltså. Ska fan be Sanne komma hit med sin kuse så vi får rida ihop igen, saknar henne <3


Nåja ridturen gick bra, fortfarande väldigt spänd och framåt, lite hård i munnen vilket gör det svårt att arbeta och mjuka upp henne men på slutet idag gick det bra, då var hon mjuk och gick ner fint i en hyfsad form, lite mer bakdel hade jag önskat givetvis men det kommer.


Galoppen är det skit med just för tillfället, hon tar FEL... När jag ber om höger tar hon vänster och tvärtom.. Vette fan vad som slagit henne i huvudet :p Haha

Sen blir hon till slut för ivrig och det blir bara blä, sen försöker hon givetvis göra det jag ber om men det blir fel ibland.

Så det blir ett dressyrpass imorgon tror jag, hoppas det är lugnt när jag åker ut men tveksamt.


Först funderade jag på att åka ut direkt efter jobbet MEN eftersom jag bara sovit 4 timmar idag och inte hinner sova något mer gissar jag på så kommer jag nog vara för död imorgon bitti.

Så vi får se hur det blir, vill åtminstone försöka få till ett dressyrpass, men samtidigt inte försent för det ska åska och BLIXTRA imorgon och då vill jag hålla mig inne!


Nåja... Det var dagens händelser..

Ska väl med tiden slänga in bilder från helgen =)

Samt två filmer från idag, men jag bjuder på en bild idag iaf!


  



Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards