sakura

Alla inlägg den 11 april 2012

Av Malin - 11 april 2012 20:53

Blev inget bloggandes igår för vi hade utan nät heeeeeeela dagen och kvällen, fick tillbaka det någon gång under dagen idag (funkade inte ens i morse). Men å andra sidan hände ingenting speciellt iaf, blev inget stall....


Men idag har jag varit ut på en riktigt trevlig och härlig tur med Sakura, väldigt varmt och skönt ute och inget regn, kom några smådroppar en sväng men ingenting man typ märkte av, väldigt behagligt =D


Vi tog en tur runt Lönnemossa och Sakura visade direkt att hon var pigg och glad, hon gick på som tusan och skulle springa upp för backen mot järnvägen, när vi trava ville hon gäääääärna ta galoppen men ikke sa nikke.

Hon lyssnar sjukt jävla bra alltså och det är jag himla glad för, väldigt lätt för både hand och skänklar!


På vägen mötte vi faror ;) Först gubben med en hand, han stod som vanligt och fixa med ved och slängde och hade sig, suck... Sakura stannade någon gångoch kikade men lyssnade bra på mig iaf, vi kom förbi utan problem och sen kom nästa läskiga sak, efter korna som hon för den delen inte brydde sig i för 5 öre, duktiga tjej

Men därefter stod det ju en lastbil och brumma, och det var skitläskigt. Så pass läskigt så vi fick hålla såååååå mycket avstånd som gick. hahaha


Men det gick även det kanoners, duktiga flicka!


Vi jobbade på en del idag, en del formstyrka, skänkelvikningar i både skritt och trav som gick GALANT som vanligt ;) Kortare och längre trav, alltså tempoväxlingar där.

Sedan jobbade jag galoppfattning en hel del och hålla galoppen hela tiden FAST hon ser stenar/grenar i diket... Vänstern tar hon faktiskt bäst, men det är nog för att jag har enkare för och ta den på något sätt så det blir oftast den.


Men vi jobbade högern också och vi fick till en riktigt fin en som avslutning på slutet och höll den ganska länge, vilken skillnad det var. Man kände verkligen att den inte är lika mycket använd, jätteskillnad så nu blir det en massa högergalopps träning ;)


Sjukt nöjd med dagen, har en väldigt lyhörd häst och arbetsvillig även om hon kan försöka säga sitt ibland men hon gör alltid det bäst och en massa beröm ska hon ha för det!


Imorgon blir det nog en kortare tur med, får se vad vi hittar på.

Har sagt det nu att hon ska hållas igång ordentligt nu, för mycket vila hit och dit och slöhet från min sida!


Får se hur man lägger upp träningen men 3-4dgr ridning/tömkörning samt någon promenad vid hand och/eller NH träning.


Och nu ska vi jobba igång så vi kan börja dressyra snart, vill verkligen komma igång med utbildning utav henne, inriden JA men inte mycket grundad ännu.


Så lycka till åt oss =D


---------------

JUST DET!!!


Har även pratat med Agneta om en nybörjarkurs hos henne i Parelli, hon brukar ha 2 dagars kurser på sin gård och jag frågade om hon inte kunde ha en senare än den hon skrivit ut om i april.

Och nog ordnade hon en till, i slutet av MAJ. MEN, det är då bara över en dag istället och då även för samma summa som för en två dagars kurs. Vet inte hur hon tänkt få med allt som hon får med på två dagar?


Men spännande ska det bli, har längtat som fasen tills detta så nu jädrar SKA jag dit!

Då med Sakura såklart :)


Det får nog vara allt för idag, bjuder på en bild från idag på tösen

 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards