sakura

Alla inlägg den 6 april 2012

Av Malin - 6 april 2012 20:31

MIN transport!


Det blev en Värmlandsvagn classic -97, den som jag pratat lite smått om här inne :)

Och ska jag vara ärlig så såg den INTE ut som på bilden jag fått när vi kom dit. Jag blev så otroligt missnöjd och besviken så det heter duga. Förbannad till och med. HAHA


Men under tiden hem så svalna det en del, den såg inte ut som den på bilden dels för att den är så enormt skitig. Alltså jag vet inte vad dom gjort med den från det att dom fotat den för den var HEMSK... Sen finns det en del fix, det är ju nött på trät på vissa kanter där bak, sen fanns det något litet nött fram också och såklart en del rost. Men ska försöka tvätta av den ordentligt och ev måla om lite för och se om det blir någe bättre!


Det känns bra, jag har en EGEN transport dessutom helt nytt golv i den, en helt ny vägg samt en bättre begagnad vägg, ny mellanvägg och nya gångjärn till bakluckan! Fick dessutom nya bommar bak!


Blev stallet också efteråt, var knappt något och mocka så jag satt utanför stallet på mina pallar och käkade en macka och drack cola samtidigt som jag kikade på hästarna, solen lyste så varmt och skönt där man satt. underbart!


Amelia kom också ut efter ett tag så vi pratade en massa om allt möjligt faktiskt!


Bland annat om att vi ska och kika på en häst på söndag, spännande måste jag säga. Såg himla trevlig ut, övervuxen ponny, valack 6år ca 160cm hög. Mycket riden och även hoppad men inte mycket aktiverad senaste månaden pga tidbrist, därav som säljaren säljer honom.


Så vi får se vad han är för något!!


Jag hade planerat en massa ridning nu under ledigheten men jag vet fan inte om det kommer hinnas med, vi fick ju veta igår att Davids bror och familj skulle komma upp idag, så vi har redan varit och träffat dom och fikat och käkat osv.


Imorgon ska vi ut och träffa dom igen, så ja man får helt enkelt se!

Tänk, det är redan LÖRDAG imorgon. Fan vad tiden ska gå fort när man är ledig :(


Här är transporten och det är alltså en gammal bild. Nu är sidoväggen bytt på denna sida man ser så den är helvit istället. Får se hur jag gör med resten om man får måla om allt lr något.


  

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards