sakura

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Malin - 9 april 2012 15:52

Som är mindre kul kan jag säga :(


Har inte alls varit ut till hästarna ännu och man känner sig absolut inte pigg på det heller eftersom man har

sådan huvudvärk.


Men däremot har jag varit och kört idag, vi åkte till Ingarvet och körde runt på alla vägar som går i princip ;) Och det gick rusktigt bra! Jag vill inte köra där ännu eftersom JAG blir så stressad och nervös när jag får bilar bakom mig. Men det gick bra, jag fick till och med prova på start i backe några ggr vilket gick väldigt bra =D inge kärringstopp ;)


Så jag är ruksigt nöjd över bilkörningen åtminstone!

Efter det blev det och handla, blev stopp vid donken för lite glass också MUMMA!


Nu har jag nyss diskat och karln ska väl laga mat - korvstroganoff... 


Så om jag tar mig till stallet är en bra fråga, antingen lär jag dra nu eller så blir det efter maten och då hinner kl förmodligen bli för mkt för min del. Och åkåer jag nu, ja då lär karln vänta med och göra maten eller så får jag värma sen när jag kommer hem :/ Blä, nej vi får se hur jag gör!


Ingen panik direkt, hade bara tänkt mig tömkörning av Sakura och promenad vid hand med Miraz, lr promenad med bägge? Nä, skit samma... Jag tror det inte kommer bli av!


Har även pratat med företaget om min transport, upptäckte ju en vägg som är lite lös. Skruvarna/bultarna sitter väääääldigt lös vilket gör att väggen går och rucka lite och det är ju inte så bra om man säger så.

Så vi sa att kan jag inte ordna någon som kan fixa det här hemma så lär jag kommer ner till verkstaden i Västerås och lämna in den. Jag skulle höra av mig väldigt snart iaf!


Så vi får se hur det blir, det betyder alltså att vagnen får inte användas innan för det vill då inte jag, oavsett om det bara är träning... Vill nämligen ha spån i botten och det har jag inte i förens vagnen är FIXAD!


Ha det gott alla <3

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards