sakura

Alla inlägg den 13 september 2015

Av Malin - 13 september 2015 18:15

Idag verkade jag till hovarna på Sakura och det gick väl ganska bra, svettigt som vanligt och lite mer ryck och slit från hennes sida men tycker det gick bra trots allt. Hade kunnat vara värre!


Sedan fick hon lite borstning givetvis vilket hon njöt av.

Men man märker att hon vill mer nu, hon vill även inte stå själv i den lilla sjukhagen längre heller, vilket man kan förstå eftersom hon faktiskt är frisk!


Men imorgon är det dags, då skajag ringa Ingela och då får vi domen  med hur det ser ut med allt. Får hon komma tillbaka till lösdriften igen eller vill hon ha henne i en annan hage tills det blivit ännu bättre? Tja vi får se helt enkelt.


Jag lär nog ev prova och köpa ett par nya boots i en stl mindre, iaf om hon ska ridas/promenras i dessa och i stort sätt gå med dom på sig länge till. Det blev lite bättre med extra sulor i men det glappar givetvis fortfarande, fungerar i box och sjukhage men ska hon få ut i större och röra sig mer, springa osv så lär dom nog sitta lite bättre!


Så ska få karln och åka en säng imorgon lr i övermorgon.


-------------------

Med Miraz blev det lite fix och don och sedan gick vi upp för att longera, hade tänkt ta fram lite saker på banan för och leka med henne också men det var en annan där och provade sadlar så ville inte störa henne.
Sen hann kl bli så himla mycket med.


Så vi gick upp till sommarhagen och longerade där, och nu är hon äntligen helt REN i gångarterna :D Ingenting syns och det känns så himla skönt alltså.


Äntligen får man börja rida henne!

Wiihoo =D


Lite bilder från i torsdags ;)


         

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards