sakura

Alla inlägg den 6 september 2015

Av Malin - 6 september 2015 22:27

Kan man lätt säga, har haft så ont i ryggen, hela kroppen sen igår med försök att få hål på bölden på Sakura så idag är smärtan tusen ggr värre i kroppen. Bara av att röra mig hugger det i både rygg, ben och armar..


Var först ut vid 12 idag och tempa Sakura samt kollade hur hon såg ut, fortfarande halt om inte lite värre idag faktiskt. Sedan låg febern typ på samma, hade gått ner 0.1 bara.


Mockade, fixade nytt vatten och gav henne lunch så fick hon komma in i boxen igen.


Sedan åkte jag ut vid halv 6 igen, då fick hon lite mer hö och så fick hon vänta ca en timma innan vi hämtade in henne igen för och kolla hur det såg ut i hoven.

Ingenting som hade kommit ut tyvärr och det förstod vi också i och med att hältan fortfarande var kvar och febern.


Så C ville försöka sig på och komma närmare bölden igen och det gick till en början men sen när hon kom för nära så fick Sakura nog, det gör för ont och hon började bråka med oss igen.

Vi försökte verkligen men det gick inte så jag fick lov att gå ut och gå något varv med henne, trots att hon knappt kan gå och vi alla sa det att nu går hon på lite bättre, givetvis inte så stor skillnad med skillnad nog.


Sen in igen och försöka få henne att lyfta hoven så att vi kan lägga ett nytt spritomslag, var väl bråk där först med men till slut gav hon med sig och insåg att vi faktiskt inte skulle försöka gräva mer där det gör ont, tack och lov!


Jävligt dryg och vrång blir hon när hon har ont i hoven tydligen, inte alls kul!


Sen svalka jag av benen eftersom hon var lite tjock i det benet idag och även tjockare på det bak också. Märks att hon måste komma ut och röra sig lite mer nu.


Så håll alla tummar att den kommit ut imorgon, för hennes skull.


C har morgonen så hon skulle vara snäll och ta ut henne och prova gå lite samt tempa henne imorgonbitti så skulle hon sedan höra av sig till mig.

Jag står verkligen i ett BRA stall, otroligt trevliga människor där som hjälps åt med allt och alla runt där.


-----------------------------

Till nästa tjej, Miraz...


Dom hade fått ut två höbalar i hagen idag så dom flesta stod och mumsade i sig hö, några stod i ligghallen och någon käkade gräs.


Men några rop efter Miraz så tog hon sig ner sakta men säkert. Stod uppe vid en bal först, senare hade hon tagit sig till den andra, sedan stod hon vid bron och så ropade jag en sista gång och så kommer hon utan att blinka!


Min finaste tjej alltså <3


Borstade och fixade henne hovar och så fick hon mat, det var vad jag hann med innan C kom till stallet.


Jag fick skjuts av Sanna och Roos till stallet med så dom var med och hälsade på Sakura och Miraz också, Emmie var förtjust men mest i katterna som hon faktiskt fick klappa och prata med =D Goaste lilla flickan <3


Men det där med att klappa/gosa med hästen är inte riktigt där ännu, hon håller hellre lite avstånd just nu.

Får hoppas det ändras snart, hihiii


Sedan har vi hälsat på svärmor och svärfar idag, jag har avmaskat Ozzy.

Fick mig en fin bild på henne idag, innan avmaskningen ;)


 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards