sakura

Alla inlägg den 5 september 2015

Av Malin - 5 september 2015 22:34

Jaha, den lilla hälta som man såg igår på Sakura var tusen ggr värre idag när jag kom, fick meddelande från en i stallet om att Sakura var väldigt halt men att hon inte kunde se något annat på henne, stackare :(


Igår visste jag inte om det hade och göra med hålväggen och stenen som satt där i eller om det ev kunde vara en hovböd men hon fick gå ut i hagen igen då hon kunde gå relativt bra.


Idag var det inget snack om saken, jag tänkte direkt hovböld för annars blir dom inte sådär halta direkt pang bom liksom. Sedan kunde hon knappt gå framåt, stackars flickan <3


Tempade henne senare då en tjej i stallet som är lite hovis kom för och hjälpa mig kika om det var en böld och hon hade 39 graders feber stackaren. Så då sa tjejen det att då är det garanterat en hovböld och hon han trycka runt tre ggr och så hittade hon på bölden.


Vi försökte verkligen gräva oss in till den för och få hål på den och få bort det hemska trycket men Sakuras mega starka hovar satte givetvis stopp för det. Hon hade så ont så vi kunde inte fortsätta mer, hon sa ifrån till slut och började bara bråka mer och mer.


Så det fick bli spritomslag som ska sittas på tills imorgon kväll, då ska tjejen hjälpa mig och kika igen och lägga nytt omslag.


Så nu står fröken på boxvila ett par dagar, hon verkar dock inte vara missnöjd då hon får käka massa hö... Och uteboxarna verkar inte vara något hon har emot, hon verkar trivas i dom. Fattar inte denna häst :/


Vi får se hur det ser ut imorgon helt enkelt.


Miraz blev det pyssel och fix med, och sedan en liten promenad ner längs grusvägen vilket var uppskattande men hon ville även försöka käka typ hela tiden :p Hungrig, jovisst!


Nu längtar jag efter att få sitta upp och börja rida igen alltså, så trött på "sjuka" hästar :(


     


Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards