sakura

Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Malin - 6 mars 2012 20:36

Jag vet att jag sa att det inte skulle bli stall idag men jag fick sådant jävla sug under dagen idag, speciellt när solen lyste så vackert ute ;) Så det blev en ridtur med Amelia!


Mycket trevligt för den delen också, gaaaash vilka underbara ponnisar vi hade dessutom. Kan inte minnas sist vi kunde rida dom såhär utan bus eller stök.. Var superkul verkligen!
Vi galopperade till och med sida vid sida heeeeeeeelt underbart var det. Och jag red dessutom med martingal idag för och testa och se om hon kunde sluta med huvudet som hon gjorde sist jag red och det gick bra. Det slutade med att hästen mer än gärna gick ner på tygeln och mer i form. Min lilla dressyrponny!
Amelia var en aningen exalterad över hur snyggt Sakura gick, jag som satt på henne kunde inte riktigt se det så det var en liten miss.


Tror jag ska prova och rida med den ett par ggr och se om jag kan få fram lite mer form på henne :)

Verkade funka finfint så =D 


Vi provade dessutom ny väg vilket sluta med att vi följde ett traktorspår upp i skogen (Amelia red först) och det slutade ILLA kan jag lova. Det blev till att vända tillslut för vägen tog slut i princip (hon gick ur spåret och gick som hon ville) typ där man kunde i stort sätt för det var tajta gamla granar överallt :o AJAJ!!


Kan lova att det gick fort när vi vände, jag fasna i flertal granar och tappade ena gummisnodden på stigbygeln också... Suck vad sur jag var då! Bråttom ponny!


Slutade med att vi gick runt Lönnemossa, FEL väg dock för det var såååååå halt överallt på den vägen vilket jag faktiskt visste eftersom jag red där i lördags tror jag. Men det gick bra även om vi fick tänka på vart vi satte fötterna. 


Amelia avslutade även kvällen med att åka omkull utanför stallet, och jösses vad jag garva :p Stod och fixa bakhoven på Sakura så man såg ut genom springan på dörren, lyckat Amelia!! ;)


Nej jag är nöjd med ridturen, trist att det blev så in i helvete kallt när vi kom till Lönnemossa *brr*


GODNATT!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards