sakura

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Malin - 5 mars 2012 17:06

120304


                                       


För övrigt när jag ser på dessa bilder så ligger fan inte sadeln bra :/

Blir nog kanske att sälja den iaf då.... *suck*

Av Malin - 5 mars 2012 16:48

Åkte ut tidigt igår eftersom jag var upp tidigt och kollade på Vasaloppet :) Amelia sov som vanligt ;) hahahaha

Men jag åkte ut efter att ha skickat ett dussin med mess till henne utan svar, mockade och fixade vatten åt henne sedan fotade jag lite trötta hästar i hagen - Miraz och Pillan låg och sov i hö´t :) *myspys*


Sedan tog jag ut Miraz på promenad, ner på backabana och tillbaka över åkern och Amelia vaknade under den tiden iaf ;) Hahaha

Lugn och snäll flicka idag men det kan nog ha varit för att hon gick omkull utanför stallet på isen, spånet höll inte henne på fötter denna gången eller så lär hon ha gått snett och ja... Fick henne att ligga kvar nere ett tag iaf och sen upp och in mot gräset. BLÄ vad sånt där är läskigt alltså!

Allt gick bra iaf, inge hälta inge värme lr sår *puuuh*


Sedan blev det intagning utav Pillan och Sakura, gjorde dom klara och stack sedan ut och red. Blev en ny väg som Amelia visade mig, klättring blev det och ja det var väl ok. Hade dock önskat mig mer och klättra på och bättre mark. Men jag är glad bara vi kan gå och klättra någonstans så detta är KANON!

Tack bruden för att du visade vägen...


Sedan tog vi vägen tillbaka och gick mot Lönnemossa och sen in på en ny stig där som ledde in på en väg som vi ha ridit på, men det var iaf trevlig och vi hade väldigt pigga och glada hästar.
Amelia var med om både bockning och bakutspark efter att vi hoppat en liten stock, hahaha


Jag fick vara med om något krusedutt också, men det var inge farligt.. Ibland är det kul och rida bakom dom andra för då ser man allt ;)


MYCKET trevlig ridtur på 1 timma och 20min...


Efter ridturen kom Sarah förbi och hjälpte oss byta ut tråden i hagen eftersom strömmen slutat gå igenom på vissa ställen så nu borde den gå igenom. Jag vet dock ej eftersom jag inte testat. Har inte någon sådan där mätare men ska inskaffa det faktiskt ;)

Citygross har så jag får köpa hem en sådan senare!


Jag kommer på en MASSA planer också hela tiden, men jag vill såååååååååå gärna att Amelia hojtar till och frågar och kommer med idéer också. Det är ju faktiskt vi båda som blev sugna på en massa roliga saker nu och jag hoppas vi får till det.


Vi ska även prata med faderjord om detta också såklart, men man lär ju lägga upp ett förslag som man sedan kan visa och berätta om så han enklare kan fundera på det :)

Halvvägs är vi väl faktiskt... Så Amelia, hojta på msn när du ser detta. HAHA


Nu ska jag slappa resten av kvällen, jag är helt död...
Blir inget stall idag eller imorgon... Ska vara lite social med karln också tänkte jag och det finns sysslor även i hemmet som lär göras.


På onsdag ska jag nog tömköra en liten sväng och ev en liten promenad med lillan. Får se vad jag orkar/hinner med. 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards