sakura

Alla inlägg under februari 2012

Av Malin - 5 februari 2012 18:04

Ja då var dagen kommen och vi tjejer satt i bilen påväg mot Stockholm för att kika in första hästen, ett haflingersto. När Amelia messa och sa att vi var på väg så skrev hon åk inte, hon blev såld igår. VA???? Vilken idiot!


Hon ringde upp och förklarade läget men man gör iaf inte så, hon skulle ha ringt igår till Amelia, hon hade skickat ett mail på kvällen men vad fan, är det nästkommande dag en ska komma så får man väl för fan ringa? GAAAAAAH!!!


Så vi åkte till den i Hedesunda först och där får vi veta att hästen i sig inte blivit riden på en vecka och innan har hon sagt att hästen kräver en del då hon är så överpigg osv. SKA MAN LÅTA HÄSTEN STÅ INFÖR EN PROVRIDNING DÅ????? Gaah, vad finns det för jävla människor runt om i världen?


Sen hade alla hästarna täcken, och ingen reds i princip, varför ha täcke?? Gud vad jag stör mig på sånt där, låt hästen vara häst för fan!!!

Är man lat eller bla bla skaffa inte häst!


Iaf ridturen gick bra till början men sen hamna Amelia på marken och hon gjorde sig illa utan att säga det till ägaren, vilket är väldigt dumt Amelia!


Efter det far vi mot Heby (Uppsalas län), för en annan häst som jag mailat om igår. 
Det visa sig vara en riktigt fin och trevlig häst men stark och grov om hals och bog, så det var helt fel häst

även det. Tyvärr!


Och även denna skrev att hästen är riden i skog och inkörd, men senaste 3 åren så har han blivit riden 2-3ggr/v un der 3 VECKORS tid :/ Vad är det för fel på människor med hästar? KAllas det och rida en häst som står i 3år och plötsligt blir riden få dagar under 3 v tid... Jösses säger jag bara... Tröttsamt! 


Så redan från början var jag ganska irriterad faktiskt men vi hade även stunder då vi hade det askul. Men ju mer det gick ju mer uttråkad och grinig blev jag, tyvärr... Så på slutet var jag bara såååå trött och ville bara hem, och det NU! Men det hände ju aldrig kändes det som. Men nu är jag hemma!


Maten smaka skit också som vi stannade och käka på ett jävla värdshus, BLÄ!!! Så nej idag var det ingen rolig dag för mig........!!!!


Säger bara lycka till med hästletandet!

Av Malin - 4 februari 2012 15:19

Nu har vi varit ute på äventyr!


Började först med vatten och mockningen vilket gick väldigt fort skönt nog!

Strålande väder och inte alls kallt med andra ord PERFEKT väder för tolkning.


Pillan blev den häst vi tog eftersom lillan ej är inlärd och Sakura står på vila ;)


Pillan var taggad minst sagt och fart fick vi också, haha...
Fy fan vad kul detta var och dagen gjorde helgen guldvärd!


Amelia tog två repor i galopp över åkrarna med ;)


Lite bilder från idag och filmer vet jag inte om jag kan ta för det blir ju aldrig bra nu för tiden, dom fungerar ju inte?

                   

Av Malin - 4 februari 2012 10:56

I väntan på tant Amelia ska vakna sitter jag här på mattan framför datorn då jag skulle få igång skitdatorn vid tv, dock har David stängt av sin skitdator så ska vi se på film ikväll så får det bli på min dator, grr


Ok, Amelia ska sova här idag så tanken är middag. Min berömda kycklinggryta med curry samt ris till och sen wookgrönsaker i grytan. Det var jävligt länge sedan jag gjorde den och OK den är inte helt egengjord eftersom currysåsen är färdig :p Men den är GOD!

Brukar lägga till extra wookgrönsaker men jag glömde köpa det så jag hoppas det blir bra iaf.


Sedan blir det massa gott och film tror jag, dragit hem två skräckisar som jag redan sett och jag vet inte om Amelia sett dom? Men skulle inte tro det i och med att hon inte gillar sådana filmer, HAHAHA

Vi får se om jag lyckas få henne och se dom ;)


Men först av allt så ska jag ut till stallet och tanken är tolkning, Sarah sa att hon gärna hänger på också men vi får se. Amelia den lilla sömntutan sover på för fullt så jag vet inte om det händer något? hahaha


Jag kör en uppdatering sen igen!

Av Malin - 3 februari 2012 18:16

Vad är nu detta? Har jag missat att blogga i onsdags, det var dumt med tanke på att det faktiskt hände lite grejer då :)

Jag fick för mig att jag bloggat. Mycket märkligt!


Men ok, mån, tis, igår och idag har ingenting hänt kan jag säga mer än att jag jobbat. Amelia tog stallet åt mig idag för att jag ska med henne på söndag och kolla in TVÅ hästar! Ett kallblodssto (fd travare) och sedan ett Haflingersto. Det kändes faktiskt toppen för jag har inte mått eller mår bra denna vecka och jag skulle dessutom tvätta idag :/


Iaf, ONSDAG.... Då hände det grejer minsann ;)


Jag och Amelia tog en tur i skogen, en liiiten tur!

Hon red barbacka på Pillan och jag tog Miraz, på med alla tömkörningssaker INKL tömmarna. Och jösses vilken duktig

flicka hon är alltså. Så himla stolt.


Inte rädd för tömmar, lyssna KANON på styrning trots att jag hade grimma och tömmarna genom den.

Vi gick efter dom för att få draghjälp liksom vilket funkade kanon.


Vi testade en sväng och gå först men det förstod hon inte riktigt med gick sedan några steg och sedan bad jag Amelia rida förbi igen.


Miraz försökte i början att springa ikapp Amelia och Pillan och att det tog stopp för henne förstod hon inte inte riktigt först så hon skaka lite på huvudet men hon gav sig snabbt faktiskt.

Sen på det öppna fältet där hon brukar få fnatt och sparka bakut och springa runt som en tok, ja där var jag berädd IFALL något skulle hända och tur var väl det för nog hände det saker ;)


Hon satte igång i en bokcserie som avslutades ganska snabbt, tur nog! Sedan höll hon sig lugn resten av biten. Skulle tro att detta kommer hända även nästa gång om jag får gissa, haha


Sista biten ovanför stallet fick vi testa och gå själva igen och det gjorde hon klockrent faktiskt, vi provade även att stanna och sedan gå framåt igen vilket gick kanon! Lite seg men hon lyssnar bra!


Bjuder på en liten bild också!

 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards