sakura

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Malin - 5 februari 2012 18:04

Ja då var dagen kommen och vi tjejer satt i bilen påväg mot Stockholm för att kika in första hästen, ett haflingersto. När Amelia messa och sa att vi var på väg så skrev hon åk inte, hon blev såld igår. VA???? Vilken idiot!


Hon ringde upp och förklarade läget men man gör iaf inte så, hon skulle ha ringt igår till Amelia, hon hade skickat ett mail på kvällen men vad fan, är det nästkommande dag en ska komma så får man väl för fan ringa? GAAAAAAH!!!


Så vi åkte till den i Hedesunda först och där får vi veta att hästen i sig inte blivit riden på en vecka och innan har hon sagt att hästen kräver en del då hon är så överpigg osv. SKA MAN LÅTA HÄSTEN STÅ INFÖR EN PROVRIDNING DÅ????? Gaah, vad finns det för jävla människor runt om i världen?


Sen hade alla hästarna täcken, och ingen reds i princip, varför ha täcke?? Gud vad jag stör mig på sånt där, låt hästen vara häst för fan!!!

Är man lat eller bla bla skaffa inte häst!


Iaf ridturen gick bra till början men sen hamna Amelia på marken och hon gjorde sig illa utan att säga det till ägaren, vilket är väldigt dumt Amelia!


Efter det far vi mot Heby (Uppsalas län), för en annan häst som jag mailat om igår. 
Det visa sig vara en riktigt fin och trevlig häst men stark och grov om hals och bog, så det var helt fel häst

även det. Tyvärr!


Och även denna skrev att hästen är riden i skog och inkörd, men senaste 3 åren så har han blivit riden 2-3ggr/v un der 3 VECKORS tid :/ Vad är det för fel på människor med hästar? KAllas det och rida en häst som står i 3år och plötsligt blir riden få dagar under 3 v tid... Jösses säger jag bara... Tröttsamt! 


Så redan från början var jag ganska irriterad faktiskt men vi hade även stunder då vi hade det askul. Men ju mer det gick ju mer uttråkad och grinig blev jag, tyvärr... Så på slutet var jag bara såååå trött och ville bara hem, och det NU! Men det hände ju aldrig kändes det som. Men nu är jag hemma!


Maten smaka skit också som vi stannade och käka på ett jävla värdshus, BLÄ!!! Så nej idag var det ingen rolig dag för mig........!!!!


Säger bara lycka till med hästletandet!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards