sakura

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Malin - 8 februari 2012 20:01

Dålig natt med lite sömn och allt möjligt :( Huvudvärken som jag inte haft på ett tag kom åter idag och i det dubbla kändes det som. Att inte knappt kunna röra sig för att det gör så förbannat ont är INTE kul :( Tårarna ville bara spruta ut på mig men efter massor med tabletter och massa te så mår jag hyfsat nu. Frågan är om jag kommer kunna sova i natt?

Jag vill inte vara hemma från jobbet mer, verkligen inte!

På moset fick jag även veta i morse att min skjuts kanske inte kommer imorgon för hon mår jätte dåligt. Hoppas inte, har inte hört av henne under kvällen men kl är inte så mycket så... Hm...


Fredagen har jag ingen skjuts till, så jag tänkte försöka ragga skjuts på något sätt.. Hur vet jag inte för jag vet ingen som bor här ute :o Ååååh vad jag vill härifrån! 


Idag hängde jag på Sarah ut i stallet, hade ju stallet idag så och jag vägrar ge om hjälp när jag bara har ont i huvudet och sovit dåligt. Då kan man faktiskt göra det! Frisk luft brukar även vara bra liksom ;)


Jag tänkte mocka och dona medans hon stack ut och red MEN det var två högar bajs att mocka och 4 hinkar vatten att fixa så det blev klart långt innan Sarah ens var klar med Pillan i stallet ;)


Så jag tog tag i utbygget av hagen, den lilla del som jag skulle utökat sen länge men som ej blev av.

Men nu är det gjort! Och hästarna blev otroligt glada, ja Miraz och Sakura vill säga för Pillan var ute och dryga sig med Sarah!


Miraz var den som busade till mest, var så kul och se på dom :)


Jag och Sarah har även pratat om Pillan, nu lär hon ridas hela tiden och kan man inte så får man kolla med en annan för nu blir det inge mer vila. Kan inte minnas sist Pillan bara stod :o Hon mår dåligt av det och det är inte kul, hon blir inte kul att jobba med om hon har en massa överskottsenergi och bara jävlas för en.


Så jag hoppas det där funkar nu för annars får jag nog ta tillbaka allt, låta Sarah ta över Pillan tidigare :)

Nu lär det bli annat helt enkelt för jag trött på det! (OCH JA NI KAN FRÅGA MIG OM HJÄLP OCKSÅ!!!!)....... ;)


Jaja, nu ska jag se om jag kan hitta på en alla <3-dags present till min älskling!

Slänger in några bilder snart!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards