sakura

Alla inlägg den 19 februari 2012

Av Malin - 19 februari 2012 15:18

Yes idag tog jag en tur själv med Sakura, precis som jag sa igår en barbackatur =D

Gud så underbart det är alltså och det var riktigt skönt ute, snön smälter och fåglar kvittrar och man hör hur det droppar. Iiih snacka om vårkänslor! Tyvärr tror jag inte våren är på gång nu men man kan alltid hoppas.


Tog samma ridtur som igår, runt Lennart. Lika pigg och glad idag och inga problem att rida ut på själv, gud så stolt man blir då ;)

Tänk JAG har ridit in min bäs bara jag, hihii


Vi travade korta stunder emellanåt också och nog kunde man höra lite flås ibland så det märks att hon stått för hon flåsar aldrig. Sötnosen <3

När vi kommit halvvägs så får Sakura fnatt, eller rättare sagt hon blev livrädd för något. Stannade till och vände om snabbt och trava några steg men lyssnade utan problem när jag bad henne stanna och vända runt. Gick på helt normalt igen men med rädsla i stegen ;)


Jag vet INTE alls vad hon blev så rädd för och såhär rädd har hon aldrig blivit någonsin så det var skönt och ha det gjort också, nu fick jag veta att hon lyssnar super trots att hon blir så förbaskat rädd, hahaha

Och jag satt kvar utan problem, hon hann knappt ta några travsteg innan jag stanna henne så det gick bra.. Drygt med långa tyglar bara... Måste sätt jävligt roligt ut alltså.


Sen var hon lite stel/rädd resten av vägen hem men det gick bra, hon hoppa inget mer lr sådant och gick på utan problem :) Min duktiga flicka!

Var också väldigt länge sedan jag red ut helt själv på henne, men se det gick toppen även det. Kan inte alls klaga över något på min snart 4 åriga häst. Sen att dom kan busa till osv det hörs ju till, hon är fortfarande unghäst. Tur nog gör hon inte det så ofta =D


En bild från dagen



Sen har ju nu även pratat med min kära vän Sabina om inkörning av Miraz.

Jag vet nämligen inte om jag kommer våga göra det själv med henne, ok inte helt själv såklart med hjälp av andra också.
Men jag vet inte som sagt, Miraz är ganska mycket busig och vild eller vad man ska säga, så jag känner mig inte tillräckligt BRA för att göra det med henne.


Sakura klarar jag för henne har jag hanterat sen hon föddes, hon är lugn och sansad och gör inga dumheter! Henne känner jag.

Miraz är ganska ny, har precis börjat med tömkörningen och även där gör hon sina språng ibland så man får se upp. Så det känns nästan bäst om man skickar iväg henne isåfall. Får se när det blir isåfall.

Hade ju tänkt i vår, men det får vi se!


Har så mycket för mig detta år så jag vet inte hur det ska gå ihop med både tid och pengar, en sak i taget iaf! Sen får vi se...

Först ut är Pillan,

* Lastträning 1 vecka  (v12)


Sen är det Miraz,

* Utställningsträning 1 mån (juli/augusti)

* Utställning på Arab Riks 17-19 augusti (Vi är där endast dagen utställningen är).

* Inkörning 1mån (Vet ej när)


Sen har vi även Sakura,

* Utställning, Knabstrupper RIKS 2012 - Försöka ta sig dit iaf (juli månad någon gång)


Så ni ser, det är lite saker som ska hända, OM jag lyckas få ihop allt.

Så som det ser ut så tror jag Miraz inkörning hamnar under hösten om Sabina vill ta emot henne då.


Usch, nej nu avslutar jag här ;)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards