sakura

Direktlänk till inlägg 20 maj 2015

Uppdatering

Av Malin - 20 maj 2015 18:34

Ja då försöker jag väl igen och skriva ett inlägg och hoppas inte datorn ska krascha då :p


Det har gått nästan en vecka sen jag skrev sist, löshoppningen var i torsdags och det var min senaste uppdatering, men vi lever både jag och mina hästar.


Jag trodde Sakura var ren här om dagen när jag longerade henne men tyvärr så kände jag något i skritten när jag provade skritta iväg på en tur dagen efter. Så det slutade med att jag hoppade av och gick med henne resterande bit av  vägen.


Väldigt tråkigt, Sakura hade öronen spetsade framåt och var så glad att äntligen få komma ut i skogen och så gick det inge vidare, tyckte inte hon kändes som hon brukar. Visst hon trampade på och var nöjd men gången kändes inte helt rätt och jag vill inte chansa och sitta kvar då.


Hennes knä ser jävligt ut måste jag erkänna, det är dubbelt så stort fortfarande men det är liksom en väldigt hård svullnad, väldigt mysko liksom. Är orolig att något är knas där inne i knät :( Hon har ändå fått sig ett par smällar på båda framknäna och ena hasen bak nu, och sår hela tiden.... Tja, tills nu när dom går ensamma då, då är hon fin!


Såret läker fint på knät också men ja, det är stort fortfarande så jag vet inte, den står liksom still. Ingenting händer och DET gör mig orolig!


Har inte fått tag i vet heller så får jag inte tag i henne imorgon så får jag ringa en annan helt enkelt, på fredag är sista dagen för vaccinering av dem. Suck!


Så, uppdatering från i torsdags då.


Fredag: Då fick dom vila, jag hade så ont i ryggen efter banbygget och jobbet.


Lördag: Då hände en massa faktiskt ;)


Först var jag med M till Mockfjärd och kikade på när hon tävlade i dressyr, dom är så fina hon och Prince

När jag kom hem på kvällningen så stack jag upp till mina tjejer och pysslade med dom, gjorde Miraz redo för ett dressyrpass på banan trots lite regn :p Provade min dressyrsadel igen på henne och den såg ut och ligga riktigt bra så jag red i den och gud vilken upplevelse, kändes SÅ BRA!


Miraz var riktigt fin också för den delen.

Vi jobbade en hel del med galoppfattningarna, speciellt i vänster för där ville hon hela tiden ta högern men fick till slut till vänster och dessutom två HELA varv runt banan.


I vintras när jag började rida henne på ridbana så var det ganska halt i hörnen och valde därför att rida på lite konstigt sätt, galopp på långsidorna och trav på kortsidorna och detta verkar hon köra på än idag.


För hon bryter av när man kommer till kortsidorna så vi jobbade även på detta och som sagt, vi lyckades ta oss runt hela varv i båda varven och hon var SÅ duktig.

Visst blev hon grinig mot mig typ 3ggr men hon får ta det ;)


Söndag: Då red jag en sväng i skogen med Miraz, väldigt mysigt.
Jobbade en del trav och ställning och att få fram henne i en fin form och söka sig fram på bettet bland annat. Tycker det går framåt för var gång jag rider nu. Men då kräver jag en del mer av henne nu för tiden ;)


Före jag red Miraz så longerade jag Sakura och jag tyckte faktiskt hon såg väldigt fin ut, hoppas nu!!


Måndag: Tog och hoppade upp på Sakura och skrittade iväg en runda, men hoppade av efter en bit då jag inte tyckte det kändes helt rätt mot hur det brukar kännas.
Hon straskade på med öronen framåt och var väldigt nöjd att äntligen få komma ut men som sagt, jag vågade inte för det kändes inte helt ok.


Miraz fick vila


Tisdag: Då vilade båda två


     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 1 november 2015 23:45

Denna sida har varit död ganska länge nu och jag ska säga att jag säkert inte kommer uppdatera varje dag. Men nu har den legat nere pga en massa saker som hänt och sen har jag även legat sjuk.   Men igår och i förrgår så red Anna Miraz, ut i sk...

Av Malin - 17 oktober 2015 21:29

Vilken underbar dag det varit idag alltså =D   Blev en tidig start på dagen också, halv 7 i morse ringde kl och kvart i var jag ur sängen. Käkade frukost och gjorde sedan mig klar och fick skjuts till Höjen för och möta upp Moa och hennes mamma. ...

Av Malin - 16 oktober 2015 20:15

Idag blev det vila för fröken igen.   Borstade henne och gav lite hö igen då dom inte hade så mycket mat i hagen. En mysdag helt enkelt även idag :)   Sedan hade jag mockning av ligghallarna så det gjorde jag innan jag tog in Miraz. Skönt...

Av Malin - 15 oktober 2015 22:36

Igår var det en fin dag igen, solen lyste men det var kyligt ute, inte som i förrgår men mot kvällningen blev det mera.   Det blev en kort barbackatur med Anna, mesta delen skritt men vi travade faktiskt lite med =) Väldigt trevligt och mysigt. ...

Av Malin - 13 oktober 2015 21:11

Idag var det riktigt kyligt ute kan jag tala om, solen lyste förvisso men den värmde inte så speciellt mycket. Nu märks det att vintern är påväg, speciellt dessa dagar då det är såhär kyligt. Det visas att det ska bli runt 3- under natten hos oss, in...

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards