sakura

Alla inlägg den 25 maj 2015

:)

Av Malin - 25 maj 2015 22:43

Idag har jag aktiverat båda mina knäppisar till hästar.

Vågar dock inte göra allt för mycket eftersom det inte gått många dagar sen vaccinationen.


Sakura blev det en skrittur på, det är ju det jag får göra så, blev den korta biten idag. Gick så bra så, hon är nöjd och kliver på framåt som vanligt. Hon ville dock väldigt gärna göra lite mer än det ;) Min knasfia!


Hon var lite skrikig och så idag med när jag gjorde i ordning henne men tycker det var stor skillnad från igår. Så det är bra!


Efter ridturen med henne så fick Miraz följa med ner och tja... Hon började trampa runt och skrika där nere med :o MIRAZ, herregud. Fattar inte alls problemet med nya hagen :p

Båda verkar trivas väldigt bra i den samt med dom hästar som går på var sida om hagen... Hoppas det är för ev brunsten anars vet jag inte vad för knäpp i huvudet dom fått.


Pinsamt värre iaf!


Hur som helst, red inte Miraz för vi behöver träna inför utställningen i juli, det är fan bara 1 månad kvar snart. Det är inte långt kvar. HUA!


Miraz börjar iaf förstå att man kan stå kvar, still på lång lina medans matte backar bakåt. Gå framåt på lång lina går bra, backa inte helt ännu. Hon KAN det men hon är bara så jädrans envis och testig nu så jag blir knäpp :p haha

Men som sagt, det går framåt.


Longerade lite efter med, skritt och trav och det gick väl an. Inte den där power som varit men det har varit en varm dag så jag klagar inte. Lite ofukuserad då Sakura stod och skrek emellanåt efter henne och hon svarade! Suck..


Vet inte om jag ska rida imorgon eller om jag ska skita i dom och bara borsta och ge kraft. Tycker synd om alla om dom skall höra dom utanför stallen hela tiden. Hoppas verkligen dom kommer ner på jorden båda två väldigt snart!


     

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards