sakura

Alla inlägg den 13 maj 2015

Av Malin - 13 maj 2015 22:30

Idag tog jag upp Sakura på banan och longerade henne, lite mer än bara kolla traven och hältan, gjorde lite övningar i skritten eftersom det faktiskt är OK. Sedan trav och man kan inte riktigt se någon hälta, ibland kan man se något steg men man hör att hon inte är helt ren ännu :(


Men det är stor skillnad mot hur det såg ut i torsdags förra veckan, då syntes det långa vägar. Men då har iof svullnaden gått ner mycket sen dess också. Dock tycker jag det står still nu med svullnaden, ingenting händer. Och ja jag vet att det tar tid med svullnader men borde det inte gå ner liiiite varje dag? 


Efter det så stannade jag faktiskt kvar och körde lite AR också, något Sakura aldrig brytt sig om brydde hon sig om idag :p Konstigt! Att vifta med spöt runt omkring henne och ovanför henne. Hon flyttade sig undan, hon blev inte rädd utan hon trodde jag skickade ut henne för och röra sig.


Men fick henne och stå still efter en stund, då förstod hon vad jag menade! Duktig tjej!

Körde lite ryggning/backning och lite smått och gott.


Sen hade jag Miraz också, eller egentligen skulle jag inte haft henne idag men det blev så till slut.

Tyvärr var klockan redan så mycket när jag var klar med Sakura så det blev longering med Miraz med och vilken SKILLNAD det är nu från i början.


Som ni minns så första gången jag longerade henne på denna bana så fick jag knappt fram henne i skritten, andra gången fick jag fram skritt och trav men med mycket smackning/drivning.


Idag var det inte alls så, hon hade farten med sig själv, fick driva på lite i traven för och hålla igång den så pass länge som jag ville. 

Märker att hon tester lite titt som tätt för och se om HON kan bestämma fart och hur det skall gå till. Men hon lyssnade och det var så himla skönt måste jag säga!


Avslutade longeringen med och trava över en bom på marken för och få henne och lyfta på bakbenen då detta behövs. Hon är lite slapp i bakkärran och det gick ruskigt bra så tror jag kommer fortsätta med detta faktiskt! Nyttigt också för den delen.


Avslutade även här med lite AR och sen fick hon mumsa lite gräs innan vi gick ner.

Idag provade jag och lämna Sakura i hagen själv, dels för att boxarna inte var tillgängliga tror jag men sen för att hon hållit sig på mattan.


Det gick bra, visst hon vankade omkring en del och skrek men hon sprang inte runt iaf och DET är huvudsaken!


Imorgon blir det löshoppning, tyvärr får inte Sakura vara med men Miraz får det iaf =D

Får hoppas hon kommer ihåg hur man gör, haha ;)


Någon bild med, liten mage börjar komma fram igen =D

     

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards