sakura

Alla inlägg den 24 maj 2015

Av Malin - 24 maj 2015 23:37

Igår stod mina flickor då hela dagen var fullsmockad med saker och göra. Bland annat var vi är Svärdsjö hela dagen och fikade hos syster min.


Efter det blev det stan, tyvärr inte Tzatziki som vi hade tänkt men så får det väl vara.

Kul kväll iallafall och det räknas, mindre kul idag när kl ringde 08.15 :/


IDAG var det städdag uppe i stallet,  började med möte och fika vid 10 då vi gick igenom vad som skulle göras bland annat. Så alla sommarhagar gick vi igenom, slog ner nya stolp samt ev lösa stolp sedan drog man om råd och lagade där det behövdes bland annat.

Efter det blev det lunch och där bjöd stallägaren på pizza, efter det fortsatte vi någon timme till med och mocka ur vinterhagarna, vi gjorde en kärra sen fick det vara nog :p


Stallägaren fick även föl på morgonen ca 2v för tidigt men fölet är stort och fintoch allt gick bra.

På pga detta så blev det lite ommöblering av hagar så nu går mina på ovansidan mellan två andra hagar, så nu har dom ligghall igen.


Tydligen kul och spännande med ny hage och nya hästar runt omkring tyckte dem, i början när vi släppte in dom var dom lugna men sen när jag skulle plocka in Sakura så for dom runt som kokosnötter och visade upp sig. Var väl Miraz som drog igång det hela, hahaha


Filmade en snutt men hann inte få med luftsprången dom gjorde.


Sakura var lite crazy när jag tog henne, stod och skrek och gick fram och tillbaka och buffade och hade sig, ungefär som om hon flyttat till ett helt nytt ställe men ännu värre, hon brukar inte ens bli sådär vid nytt ställe så något for i henne :p Men hon lugnade sig faktiskt.


SKrittade ut tillsammans med Tilde, en skrittrunda, den vanliga rundan förbi ängen med hinder.

Gick ruskigt bra, Sakura var verkligen supernöjd och det kändes bra denna gången. Kände ingen konstig gång så det var skönt. Nu hoppas jag detta håller sig med!


Red dock aldrig Miraz, eftersom Sakura blev sådär så får dom stå en natt så får vi se hur det ser ut imorgon, om man kan rida båda då eller om dom skall få en extra dag i nya hagen ;) Haha


Filmsnutten jag fick idag :)



 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards