sakura

Alla inlägg den 11 september 2014

Av Malin - 11 september 2014 18:59

Soligt och skönt, man ska verkligen ta vara på dessa fina dagar vi har nu för snart slår det nog om och då går det säkert fort... :/ haha


Jag och Moa tog kvart i 3 bussen ut till stallet idag och tog oss en liten ridtur runt byn.

Underbart väder och underbara hästar. Miraz har fått upp tempot ganska så rejält sen hon fick komma in och sova om nätterna. Känns toppen, visst halkar vi efter ibland men inte alls som förut.


Travade lite idag med, även om det inte är mycket. Positiv och fram, superkul tycker hon verkligen.

Testade även för och se om hon kommer ihåg galoppskänkeln och kommandot vilket gick lite segt men till slut tog hon galoppen i 3-4 steg sen blev det en liten glädjespark baktill ;) Absolut ingen hög sådan utan mer lite "Wiiie så skoj".. Öronen framåt och allt, blev säkert lite förvånad över att jag bad om det, får se hur det går nästa gång vi prövar.


Vi blev även omkörda att galna bilister också, jösses att folk inte har respekt för ridande ekipage ibland. Miraz sköter sig verkligen superbra men hon kan bli skeptisk fortfarande för vissa fordon ibland. Så ja irriterad blir man ibland :p Finns faktiskt vägar man lär korsa där man måste rida vid bilar och man vill gärna ha lugna bilister då så det inte blir något knas.


Men men, allt har gått så bra =D


A har som sagt Sakura idag och vet inte riktigt vad som händer där. Promenad kanske för jag tror hon slutar sent.


Imorgon har jag morgon i stallen så jag tror det blir promenad med Sakura bort till kossorna och Miraz tror jag att jag ska låta vila faktiskt. Även om hon tycker om att få göra saker så behöver hon vila med.

Men lite bortsning osv skall hon givetvis få!


Från ridturen idag <3

 

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards