sakura

Alla inlägg den 7 september 2014

Av Malin - 7 september 2014 21:58

och helgen är slut.  Gick på tok för fort, kanske för att jag inte haft all min kraft åter sen jag var sjuk eller bara för att det varit sjukt mycket. Jag vet ej!


Blev iaf ingen ridning igår så det blidde vila för båda flickorna.


Min och sambons äventyr var iaf ner till Laxå igår, vi var ner och kikade på en ny bil och den blev väl med hem såklart. Men det var ganska spikat iof. Så nu är vi passatägare istället till en 2011, kan inte modellen utantill och kommer väl aldrig lära mig :p haha

En silvig en denna gången!


Och givetvis stannade vi till hos mor och Michelle och hälsade på, en riktigt glad Diva fick vi också träffa :D
Så vi satt där och fikade och pratade en del innan vi stack hem till Petra och hennes familj, nu hann jag aldrig träffa Petra eftersom hon jobbade men barnen och Rickard.

Riktigt trevligt, blev lite fika där hemma med =D Mycket najs!


Var hemma vid halv åtta, lagomt att kvälla i lilla stallet och sen stora efter det.

Och trots en dålig sömn under natten ( ca2 timmar) så höll jag mig vaken hela dagen och hela kvällen, la mig väl strax efter 01.


IDAG....


Men blev väckt i morse utav en i stallet då min lilla skithäst gått under tråden igen och hade spatserat iväg till en grannes gräsmatta som var godare än hagen (kan jag förstå).


När jag och David åkte hem från stallet igår efter 20.30 så sa jag det till honom att snart kommer hon gå under tråden, hagen är ju hemsk och har inge mat i princip. Har fått stödfodra sen en tid tillbaka och sen fick man detta samtal idag, lite komiskt ändå :p


Men nu är dom hemma, alla vinterhagar är klara så vi får ta hem dom. Så det var skönt, för hon skulle nog annars säkerligen spatsera ut igen, strömmen var även slut nu igen. Annars hade hon hållit sig inne, för hon har respekt för den iaf, tur det!


Nåja så jag har donat med lite saker i stallet idag :) Men skönt, äntligen liksom.


Sen kom Sanne över så vi var ut på en ridtur tillsammans och Sakura var pigg och glad, kul att få träffa sin kompis igen och nog blir man lite till sig som alltid, haha


Vi red iaf bort mot Hälsingberg och upp i skogen där och se så man kommer längs crossbanan, mycket trevlig ritt som skall göras om snarast.

Skall väl ta mig till henne någon helg med så man kan rida där, men dom har ju synd nog dragit ner på väldigt mycket vägar där nu :(


Mycket trevlig ridtur som sagt.


Och ja Miraz fick sig ju en redig promenad när jag hade hämtat henne hos en som fångat in henne (grannen där).. Så det var ju bra att hon fick sig lite aktivering där med, först med sig själv och sen med mig.


Bjuder på lite bilder eftersom det var länge sen enligt en kär person ;) hehe


                    

 


Det var allt för idag, får se vad morgondagen erbjuder sig :)


Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards