sakura

Alla inlägg den 8 augusti 2014

Av Malin - 8 augusti 2014 18:07

Blev hemma i natt från jobbet då jag fortfarande var helt vinglig och yr efter att ha vilat, dumt att chansa när man knappt kan gå rakt :o


Vaknade väl runt 08 i morse så var väl upp och käkade och sen kikade jag runt på nätet för engångsskull, händer inte så ofta nu för tiden. Datorn kan vara av flera dagar i sträck. hehe


Nåja, har mått betydligt bättre idag iaf :) så det kanske hade blivit för lite sömn helt enkelt? Eller bara otroligt lågt tryck för stunden, men den stunden varade fan hela kvällen och inpå natten :( Var faktiskt lite rädd där en sväng.


Tog iaf en buss ut till stallet vid 10, plockade med mig Sakura först in och bestämde mig för att faktiskt prova mig på ett dressyrpass. Har ju inte riktigt velat rida så hårt efter all rök vi haft här tidigare i veckan, visst det är 10mil bort som det brinner men det har varit kraftig rök här så man blir ju nojig liksom.


Iaf så gick det helt underbart, vilken fantastisk häst jag har :D Verkligen en riktigt fin klippa att rida även om hon kan bli ganska mycket häst mellan gångerna så försöker hon. Okey, hon kan bli lite grinig och lat också men hon är aldrig dum, hon har väl som mest sparkat bakut men det har typ alla hästar man ridit gjort ett x antal ggr, lr? ;)


Nåja, något sådant har iaf inte hänt på evigheter och hon gick som en klocka idag :D
Ojoj så fina gångarter i vänster varv, galoppen var väl ok men hade verkligen velat haft mer av henne ändå. Jag vet att hon kan mer men det började bli så varmt och rida på banan så ville faktiskt inte jobba mer aktivt med galoppen.


Istället blev det en del mer arbete i höger sida som idag var ganska så stel i alla gångarterna, aldrig varit så stel så vette tusan vad hon gjort faktiskt. Hon mjuknade dock till mot slutet och gick i fin form i skritt och trav.

Galoppen var usch men även den gav hon mig en riktigt fin en på slutet!


Så jag är sjukt nöjd med dagens ridpass, min fina flicka <3 Blev att skritta runt vinterhagarna som avslut.

Sen blev det en välförstjänt dusch vilket var såååå skönt!


----------------------------

Sen hämtade jag Miraz när jag lämnade Sakura.


Hade bara tänkt ta en promenad eller longera Miraz idag men lillC kom till stallet och frågade om jag ville skritta med runt lilla Solbacka och nog velade jag men till slut sa jag OK så det blidde en liiten skrittur idag igen på henne. Superkul, Zaccos takt passade Miraz lite bättre än dom större hästarnas ;)


Bjuder på lite bilder från idag =D


                   

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards