sakura

Alla inlägg den 10 april 2014

Av Malin - 10 april 2014 21:14

Usch så trött jag är nu alltså, mycket har hänt under dagen och bara BRA saker faktiskt!


Gick upp 05.30 i morse och gjorde mig klar och stack ut till stallet, när jag klev av bussen fick jag sms om att min syster har förvärkar och att vattnet gått, så nu var bebisen på G.


Hon höll mig uppdaterad under hela morgonen medans jag fixade med alla hästar och stallet, minns inte när dom åkte in till förlossningen men dit kom dom.

Vid 14.07 kom hennes älskade lilla pojke till världen, helt underbart söt och jag längtar tills jag får se och hålla honom. Han är riktigt söt, tydligen väldigt lugn och go =D


Nåja körde ett dressyrpass på banan idag också med tösen, vilket gick så jävla sjukt bra!!
Hon gick som en klocka, lite sned och tjurig i början men det släppte så fort hon förstod vad som skulle göras. Hon har börjat med att testa lite i början, typ bli grinig men inte mycket mer, haha


Iaf så var hon sjukt fin idag, böjlig, ställningen var fin, formen var fin, kunde givetvis ha fått mer av henne men vill inte kräva för mycket såklart, ett steg i taget så kommer det självmant.

Väldigt mjuk och följsam, lyssnade superfint för hand och skänklarna, jag var superglad.


Körde en del galopparbeten på både volt och hela spåret, riktigt fin och följsam galopp, lugn och fin och faktiskt hyfsat fin form även där dag. Hon bjöd verkligen på sig idag så det var riktigt kul =D

Hon var lite stel och ovillig till galopp först, tjurar till sig liksom men sen är det bara kul när hon väl fattat och tagit den.


Och idag var hon som sagt helt UNDERBAR, önskade att jag hade haft någon som filmade idag så jäkla bra gick hon =D Och jag bara satt där och red och njöt.


Avslutade med en avslappnad skrittur i skogen runt A.s hagar :)


Dutkgi gris, nu är vi verkligen på gång!


Just det, anmält henne till två löshoppningstider på Sveden, 19:e april och 3:e maj =)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards