sakura

Alla inlägg den 4 april 2014

Av Malin - 4 april 2014 20:09

Jajemen idag fick ponnierna jobba minsann ;) Lite smådrygt tyckte Sakura ibland och det kan jag förstå för det är inte bara uppför utan man lär tänka vart man sätter fötterna bland alla stenar och grenar som ligger överallt på stigen. Väldigt bra väg faktiskt för att få dem att tänka och använda musklerna!


Jag tycker det är så sjukt kul och trevligt att rida tillsammans med M, man kan känna sig avslappnad och bara vara som man är, lite knasig ;) haha

Vi har alltid kul också när vi rider ut vilket betyder mycket faktiskt, inte kul och rida med någon där det är spänt hela tiden direkt.


Nåja det blev lite trav idag också, ingen galopp dock men klättringen gjorde nog sitt för det!


Sadeln ligger fortfarande kanon, provat paddarna jag fick igår också, den ena gjorde inte direkt någon skillnad men det gjorde den andra, dock ligger den flera cm utanför bakvalvet så det ser så himla fult ut, ska det vara så verkligen?

Sen lär jag kolla med Hööks ifall jag ev kan få byta stl på sadeln iaf, för sätet är lite förlitet för mig alltså :(

Men jag vette fan om man får byta när jag väl ridit, ridit i den... Suck


Nåja, lär väl avsluta här nu och så får jag fortsätta imorgon gott folk.

Ni får alla ha en helt underbar fredagskväll.

Av Malin - 4 april 2014 07:44

Ser ut att bli en riktigt fin dag idag, ser jag fram emot då jag ska ut och rida tillsammans med Moa senare. Vi ska upp på berget tänkte vi, blir en del klättring. Väldigt rolig väg och hästarna får minst sagt jobba sig upp =) Kanon för dem.


Blir dock en sen ridning men jag hoppas solen ligger kvar hyfsat iaf så det inte blir så kyligt.


Igår så var jag och älskling och hämtade hem några balar med hö åt grisfian, visade sig dock att hon käkat upp av allt hö under dagen iaf, blött hösilage och så blandade jag i lite hö med det, men inte mycket.

Provade då att bara ge hösilage inne på kvällen (hade kvällen i stallet) och hon mumsa i sig det utan större problem, mums liksom ;)


Så med andra ord verkar hon käka igen, knäpphäst. Hon åt ju förut med men endast om det var blött.. 

Precis skickat till Moa och frågade om Sakura käkar av morgonhöt idag (hon har utsläppet) och det gjorde hon, så det verkar vara tillbaka *peppar peppar* =D


Nåja nu ska jag strax lägga mig, när jag gått upp senare så ska vi åka ut till stallet och lämna ur spånpelletsen samt städa ur släpet som vi hämtade höet i (svärfars släp), sedan ska antingen vi båda eller bara älskling åka ut till svärfar och limma ihop lådan och dona lite.


Beroende på tid så följer jag kanske med annars blir jag kvar i stallet och mockar och donar åt Sakura innan man drar ut på en ridtur.


Avslutar morgonens skrivande med att önska er alla läsare en riktigt fin och härlig fredag =)


Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards