sakura

Alla inlägg den 5 april 2014

Av Malin - 5 april 2014 19:02

Idag ni, idag har jag varit duktig kan man säga. Värsta träningspasset må jag lova ;)


Dagen började med att jag gick upp lite för tidigt då jag kikat fel på busstiderna så jag fick ganska mycket strötid på mig här hemma innan bussen faktiskt gick ut till stallet i morse.


Väl ute så hittade jag en lös ponny i stallgången, han hade levt runt inne i stallet ett tag, två täckern låg på golvet samt alla grimmor och grimskaft, sen ett hönät och en höpåse bland annat :p

Men ponnyn gick in självmant i sin box när jag tog av mig jackan så det var ju skönt, haha


Gav alla mat och satte på täckern på dom som ska ha det och sedan slängde jag ut allihopa och jag påbörjade då att tömma Sakuras box, okey jag öppnade alla dörrar och även fönstret vid hennes box också för att få lite luft genom stallet så att man inte skulle känna ammoniaken, har ju bädd åt fröken så det har lagrat sig fint där under några månad.


Men det gick faktiskt bra, tappa räkningen på antal kärror jag körde ut men det tog mig lite mindre än 1 timma och få ur all skit, helt slut och mör i rygg och armar efteråt men bra träning iaf :p


Som belöning följde jag med Tess ut och red runt byn, blev väldigt lugnt idag. Lite trav men annars bara skritt...


När jag sedan var klar i stallet kom älskling och hämtade mig så åkte vi ut till hans pappa en sväng och lämnade en sak sedan åkte vi vidare till Borlänge, vi åkte genom Vika/Torsång och ojoj vad det är vackert där ute. Blir så avis på alla som har sina gårdar, det vill jag med ha!


Nåja det kommer inom en snar framtid ;)


När vi var klara i Borlänge så käkade vi lite innan vi åkte hem, jag var väl inte hemma så länge för sen tog jag bussen ut till stallet igen då jag skulle ha in spån med (lät boxen lufta ur sig osv).


Och nu köpte jag stallpellets = spånpellets så det tog sin tid och blöta upp det, blev några pellets kvar men det kanske Sakura mosar till lite nu, haha

Blev iaf bra, Sakura verkade även nöjd när hon kom in i boxen innan vi åkte =)


Nu blir det en riktigt riktigt slökväll för min del, min kära sambo däremot håller på med min lunchbox för fullt nu (bättre sent än aldrig va?).. Så snart är iaf den ihop men det är så mycket mer som ska göras, timern ska sättas och lite sådant. Men inom någon dag om jag är på han så är den klar ;)

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards