sakura

Alla inlägg den 1 maj 2013

Av Malin - 1 maj 2013 20:38

Jaha dagen till ära gick INTE som den var planerad... Blä för sånt :(


Ställde kl på 08.20 idag då jag skulle ta 09.15 bussen ut till stallet för att möta upp A då vi skulle och hämta hö tillsammans. Den biten gick kanoners iaf förutom att jag fick med mig 200kg mindre hö än tänkt :( Får se om han fortfarande har kvar längre fram OM jag behöver mer då.


Sedan så tog man in Miraz och gjorde ren henne inför hovis besöket idag, och när A stack iväg med Pillan på en tur så tog jag in Sakura och gjorde henne ren.

Och mina töser är lite otåliga så Miraz hade tröttnat på att stå inne när hovis kom så hon fick tas först och allt gick så bra tills A kom tillbaka med Pillan för då började båda hästarna att trampa runt och, ja blä...


Sen fick Miraz gå ut när hon var klar och då satte såklart Sakura igång och skrek för då tyckte hon att hon blev lämnad ensam och det blev kaos.

Men hon lugna sig sedan när hon såg att Miraz var i hagen.


Allt gick bra tills vi kom till bakfötterna, när nya skorna skulle på så började Sakura bli tokig... Kicka med bakbenet och hotade både fram och bak och ville UT UT UT...
Så vi gav henne hö till en början vilket funkade ett tag, sedan fick vi faktiskt ta och bremsa henne och sen så stod hon snällt sista tiden utan något.


Men det hela visade sig att hon var KISSNÖDIG, hon for ut i hagen när jag lämnade henne och skulle fort ur grimman och så ställde hon sig och kissa.

Min älskade stackare var kissnödig och vi förstod ingenting, vi fattade verkligen inte varför hon blev så tokig på slutet...

Men ja, lyfter man bakbenen osv så trycker det på kissblåsan såklart, så det är inte konstigt att hon var grinig.


Och hon kollade hela tiden ut i hagen och ville UT under denna långa stunden, så nu mår man skit för det där.. Tänk om dom kunde prata ibland.

Hon visade verkligen många tecken, stod och veva med frambenen, tittade ut och försökte även vända sig för att gå ut och allt... Usch :(

Sen att hon höll sig, hon kissade inte inne trots allt, det ska hon ha en stjärna för <3


Så efter allt detta så lät jag bli och rida henne, och Miraz red jag inte heller eftersom hon numera är barfota och då kommer hon vara lite öm i början eftersom hon är van med dojor fram.

Plus att dom alltid blir lite ömma vid nyverkning :)


Så dagen var väl sådär då... Den hade kunnat gå bättre!


Just det, jag avslutade allt med att sätta upp sista stolparna i beteshagen =D
Så imorgon ska jag nog åka ut i tid och sätta en eller två trådar, får se vad jag hinner med!


Ska rida med Sanne efter 15 tiden, dressyr på banan.

Ska bli intressant och se hur det går med en super duper pigg ponny!

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards