sakura

Alla inlägg den 17 maj 2014

Av Malin - 17 maj 2014 18:30

Idag fick Sakura beta lite i lillhagen medans jag mockade och fixade i stallet, det gillade hon verkligen kan jag lova. Men sen var det andra som inte verkade lika glada för att vi fått släppa dom där innan vi kollat masken, vi trodde det var ok i den hagen eftersom ingen ändå använder den och den iaf görs i ordning efter varje år som går plus att vi fick klartecken av stallchefen.


Men men, sedan gjorde jag och M klara våra hästar och red bort barbacka till vattnet, borta vid holmen. Tyvärr var det riktigt otäcka stenar där :( Stora och vissa var vassa så Sakura hade det riktigt kämpigt att gå där, kände mig SÅ dum :(


Men väl nere vid vattnet så var Sakura superglad att få plaska runt där, okey det blev i "lilla" pölen för i själva sjön var det brant och det blåste små vågor mot stranden så dom var lite chicken att gå i där faktiskt.

Men nästa gång får det bli på annat bättre ställe, för vi ska ner och bada med dom!


Efter ridningen verkade jag till Sakuras framhovar, riktigt läskigt men jag tror jag fixade det.

Blev inte helt jämnt osv för hon var svår att verka, hon vägrade att stå still, hoppade runt på 3 ben lr slog ifrån benet man höll, hon gillar inte längre att ha benet fast mellan ens ben.


Sen gjorde det inte alls enklare med att hennes hovar är stenhårda, går liksom inte att göra en repa i dem :o Så att raspa till kanterna osv var inte det lättaste kan jag erkänna, så till slut fick jag lov att sluta.
Men med mer övning så går det nog bättre, var ganska mycket och jämna till idag så kanske blir det enklare nästa gång!!


Imorgon har A Sakura!


Bilder =D

Badbilden fick jag av M!

     

Presentation


Välkommen hit!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards